Quimi Portet, destacat al cartell de l'Embassa't

La cita se celebrarà del 9 al 12 de juny al centre de Sabadell | Za! i Bigott, altres noms destacats

Quimi Portet presentarà a Sabadell el seu nou disc, «Ós Bipolar»
Quimi Portet presentarà a Sabadell el seu nou disc, «Ós Bipolar» | Juanma Peláez
Redacció
19 d'abril del 2016
Actualitzat a les 16:04h
Quimi Portet serà un dels noms destacats d'aquesta vuitena edició del festival Embassa't, que se celebrarà del 9 al 12 de juny al centre de Sabadell. L'ex de l'Último de la Fila, que presentarà el seu darrer treball, Ós Bipolar, forma part dels primers noms que s'han fet públics del Festival Independent del Vallès, que tot i canviar novament d'escenari manté la seva essència original.

Aquest cop la cita se celebrarà a Can Marcet,amb una inaugural al Museu del Gas i un escenari gratuït a la plaça Doctor Robert, on s’hi faran concerts - vermuts dissabte i diumenge. L'inconfusible músic vigatà allargarà d’aquesta manera la seva relació d’amor amb la ciutat de Sabadell, prometent un concert ben especial.

El festival també apropa Bogott, l'inclassificable saragossà què repassarà els seus hits tropicals i alguns dels temes del proper disc previst per aquesta tardor. Za!, el potent duo experimental, torna al Embassa't després d'haver girat per tot el món amb els darrers i premiats discos Loloismo (2015) i Wanananai (2013).

La resta del cartell és desvelarà la setmana que ve. L’abonament anticipat ha sortit a la venda al preu habitual de 25€, i a més s’ha llençat una promoció especial de Sant Jordi, del 19 al 23 d'abril, per a assistir en parella al Festival Embassa't per 40€ per a dues Persones, amb un estalvi de 10€. Les entrades es poden adquirir on-line al portal web i també a la parada de Sant Jordi del Festival.