La Zona Hermètica assegura que Sant Pau de Riu-sec no és la solució

Els operadors de l'oci nocturn fan referència a la proposta de CiU

Redacció
05 de maig del 2016
Els operadors de l'oci nocturn de la Zona Hermètica de Sabadell no contemplen Sant Pau de Riu-sec com a alternativa viable a la seva activitat actual. D'aquesta manera, consideren que el plantejament del grup municipal de CiU a Sabadell, que optava per aquest espai com una de les àrees on instalar-hi part de l'activitat actual, ha caducat perquè a dia d'avui no s'ha materialitzat, tal i com s'havia previst inicialment.

"Aquesta proposta és la que teòricament se’ns havia de formular des de l’anterior govern municipal, però a l’hora de la veritat mai no hi va haver res concret, i ara encara menys, això és vendre fum, i aquest grup municipal sap perfectament que a Sant Pau de Riu-sec no hi anirà cap discoteca, perquè allà no hi ha res definit", lamenta el president de l´Associació de Sales de Festa de la Zona Hermètica, Joan Cosp.

Pel que fa a la desconcentració de locals que planteja CiU en tres espais de la ciutat, Cosp creu que ja existeix ara mateix, concretament en l'espai que ja ocupen: "A hores d’ara, el volum de locals s‘ha reduit de 40 a només una dotzena, i és el mateix o menor del que trobem a altres ciutats de característiques semblants, per tant, no cal buscar altres llocs a la ciutat per posar-hi les discoteques perquè, de manera sostenible i sense les aglomeracions d’abans, les trobem ja muntades a la Zona Hermètica", considera.

El col·lectiu reclama a les formacions diàleg de forma urgent per trobar una solució al problema, donat que a finals de mes totes les discoteques de la Zona Hermètica hauran de baixar la persiana.