El festival de música Ceba't arriba aquest dissabte a Sabadell

Lax'n'Busto, Oques Grasses, Strombers i Doctor Prats, són els caps de cartell | La cita se celebra a Fira Sabadell i també inclourà food-trucks, actuacions de DJ's i grups de versions

Norma Vidal
20 de maig de 2016, 06:00
Actualitzat: 22 de maig, 0:10h
Lax'n'Busto en un concert de la gira «De Prop» a Riudoms, l'any passat.
Lax'n'Busto en un concert de la gira «De Prop» a Riudoms, l'any passat. | laxnbusto.com


Fira Sabadell es convertirà aquest dissabte en l'escenari de la primera edició del festival Ceba't Sabadell. Lax’n’Busto, Oques Grasses, Doctor Prats i Strombers són els caps de cartell d'una proposta que arriba amb la voluntat de posar en valor la música catalana, vallesana i sabadellenca. Així, a banda d'aquestes formacions, la cita també inclourà actuacions de grups de versions, DJ's, marchin band o altres propostes com una zona de restauració amb diverses food-trucks. 

La celebració comptarà amb tres escenaris diferents. Per una banda hi haurà un de central a l'interior de Fira Sabadell, per on passaran grups tan reconeguts com Lax’n’Busto, que faran vibrar el públic amb una actuació singular que s'emmarca en la Gira Essencials, que estan duent a terme abans de fer una parada indefinida en la seva carrera. Altres plats forts que actuaran en aquest espai seran els osonencs Oques Grasses, els egarencs Doctor Prats o Strombers.

A més, s'instal·larà un segon escenari més petit on s'aniran alternant les actuacions del grup de versions local Hit Band, la rumba de Muchacho - el guitarrista de La Troba Kung-Fú- acompanyat per Los Sobrinos i altres sorpreses. A l’exterior del recinte de la Fira, es delimitarà amb tanques un espai amb un petit escenari per a DJ’s o altres propostes com el show de Perreta’s Party, Banda Patilla, Suuan o les Bruixes del Nord, entre d’altres. En aquest punt hi haurà diversos food-trucks que oferiran menjar  i un punt de venta de begudes. Les portes de l’espai exterior s’obriran a les 16:30 hores i escalfaran l’ambient del festival fins que les portes del recinte interior s’obrin a les 19:00 hores.

Les entrades es podran comprar a un preu de 20 euros als establiments Ítaca (Sabadell, Vic, Manresa i Gràcia), a l’APP Grou, al telèfon 681016181 o a la pàgina web del festival