El Petit de Cal Eril protagonitza la festa de presentació de l'Embassa't

L'espectacle serà aquest divendres 20 de maig al mirador del Museu del Gas | La vuitena edició del festival comptarà amb artistes de primer nivell com Maïa Vidal o Quimi Portet

Joan Pons (El Petit de Cal Eril).
Joan Pons (El Petit de Cal Eril). | Adrià Costa
Redacció
18 de maig del 2016
Actualitzat a les 15:47h
El Petit de Cal Eril visitarà aquest divendres la ciutat de Sabadell en el marc de la festa de presentació de l'Embassa't 2016, que se celebrarà al Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa. Es tracta d'un concert exclusiu i íntim que serà un aperitiu de la vuitena edició del Festival Independent del Vallès que tindrà lloc els propers 9, 10, 11 i 12 de juny a la capital vallesana. 

L'edició d'enguany de l'Embassa't comptarà amb la presència d'artistes tan destacats com Quimi Portet i Bigott, que aportaran el seu humor al festival; Mujeres, que arribarà amb un directe espectacular; Ran, Ran Ran i Inspira, que són dues de les formacions folk més potents del panorama actual o Maïa Vidal, la californiana que va posar veu al darrer anunci d'Estrella Damm i que ha estat la darrera incorporació al cartell.

La principal novetat de l'Embassa't 2016 és l'estrena de nous emplaçaments, tal i com l'organització ja va explicar. En concret s'instal·laran dos escenaris a les piscines de Can Marcet, a la pista poliesportiva hi haurà el principal i cobert i a la zona de gespa un més petit. Alhora s'han programat dos vermuts matinals a càrrec de Yacine&The Oriental Groove i Coet a la plaça Doctor Robert que seran gratuïts.