El Parc Catalunya celebra la seva festa anual

Tindrà lloc aquest proper cap de setmana | Inclou una fira de productes artesanals, activitats esportives, tallers infantils i avis contacontes

Redacció
25 de maig del 2016
Cues als inflables per a la canalla en l'edició de l'any passat
Cues als inflables per a la canalla en l'edició de l'any passat | Norma Vidal
El Parc Cataunya celebra aquest cap de setmana la seva festa anual, amb activitats infantils i familiars, concerts, esports, modelisme, fires i exposicions. Es tracta d'un cap de setmana ple d'activitats en diferents racons del parc, i que comptaran amb propostes adreçades al públic familiar.

Un dissabte per descobrir el parc 

Les propostes arrenquen el dissabte 28 a les 10 del matí, amb un itinerari a peu per identificar les espècies d’arbres del parc i activitats de modelistes navals al llac. També s’instal·larà durant el cap de setmana una fira de productes artesanals i d’alimentació i es podrà gaudir de mostres teràpies alternatives l’Eix Macià.

Les activitats familiars compten amb una gimcana en barques de rem i la jornada de portes obertes del trenet, que dissabte serà gratuït. També hi haurà una trobada de bicitrial i un circuit d’esgrima per a nens de 3 a 15 anys.

Entre les novetats d’aquesta edició, hi ha, el dissabte a la tarda, l’actuació de grups musicals de diferents estils organitzada per MAPA, a l’escenari de l’Eix Macià, entre el bar de l'Embarcador i el Mirallac. També hi haurà un Tam-tam solidari per als refugiats, amb músics de percussió, al passeig d’Amariña Lucense.

Diumenge de festa

El diumenge al matí els infants podran gaudir d’activitats gratuïtes, com inflables, llits elàstics, avis i àvies contacontes, tallers de manualitats sostenibles, racons de joc simbòlic per cuinar i jocs gegants. Serà entre les 11 i les 2 del migdia.

Unes altres propostes són la passejada solidària amb carros, amb motiu del dia mundial de l’esclerosi múltiple o els jocs de l’Aventura dels Residus.

El diumenge a la tarda hi haurà tastets de cuina hindú, tattoos de henna i espectacle amb classe de Bollybood i música tradicional de l’Àfrica de l’Oest, a l’escenari de l’Eix Macià, entre el bar de l'Embarcador i el Mirallac.

La Festa del Parc l’organitza l’Ajuntament de Sabadell, amb la col·laboració de l’Agrupació de Modelistes Aeronavals de Sabadell, Artistics Events, Bicisprint, Club d’Esgrima Sabadell - Jaume Viladoms, Bar l’Embarcador, Bar restaurant Duel Mirallac, Cemfes, Centre Terapèutic Xué Sabadell, Músics i Artistes Professionals i Amateurs, Bar Tevere, Fundació Privada avan, La Taca, Associació Espai Obert, Reiki, Ioga i Tai-txi, Consorci de Residus del Vallès Occidental i Associació Catalana de Bollywood.