La zona blava canvia d'empresa de control d'estacionament

Una nova aplicació per a mòbils permet controlar el temps d'aparcament

Redacció
01 de juny del 2016
Actualitzat a les 22:10h
L'Ajuntament de Sabadell ha canviat l'empresa que presta el servei de control d'estacionament regulat a la zona blava, fet que ha provocat un canvi de l'aplicació per a telèfons mòbils. D'aquesta manera, des d'avui l'aplicació SBDapparca ja no és operativa, donat que s'ha substituït per la d'EYSAMobile.

L'aplicació, disponible per a dispositius Android, Iphone, Blackberry i Windows. L'Ajuntament, a més, assegura que s'està treballant per unificar l'aplicació amb la d'altres ciutats de l'àrea de Barcelona, de manera que sigui operativa independentment del lloc on s'aparqui el cotxe.

L'empresa EYSAMobile presta actualment el servei en altres municipis de l'entorn de Sabadell, com ara Sant Cugat del Vallès. En aquest municipi, a més, s'ha implantat un sistema de pagament en què es permet pagar amb la tecnologia NFC de proximitat, fet pel qual es pot tramitar amb la targeta de crèdit o amb el telèfon mòbil. D'altra banda, el sistema és totlament informatitzat, motiu pel qual no és necessari situar cap paper a l'interior del vehicle, donat que les dades queden emmagatzemades en xarxa.