Les Barraques de Festa Major s'instal·laran a l'Eix Macià

L'espai cèntric també acollirà la fira d'atraccions | La Ronda Ponent deixa de ser escenari de concerts, com ho ha estat en els darrers anys

Redacció
01 de juny del 2016
Actualitzat a les 21:48h
Castell de focs de la Feta Major
Castell de focs de la Feta Major | Juanma Peláez
L'Eix Macià reforçarà el seu pes dintre de la Festa Major de Sabadell d'aquest mes de setembre, acollint un espai tan emblemàtic a la vegada que controvertit com ho són les Barraques. Després d'instal·lar-se en espais com la Bassa de Sant Oleguer o el pàrquing del carrer Creueta, aquest punt d'oci adreçat sobretot al jovent fa parada a l'avinguda Francesc Macià.

La fira d'atraccions queda desplaçada, situant-se a la mateixa avinguda però en el tram superior, més proper a la plaça de la Concòrida. En aquest punt també s'hi instal·larà un escenari per a concerts, fins ara inexistent. 

D'altra banda, es mantenen espais que ja són tradicionals, com la plaça del Doctor Robert, la de Sant Roc, la plaça Vallès, el Casal Pere Quart i el Parc Catalunya. Desapareix, però, la Ronda Ponent i l'aparcament del carrer Creueta com escenari de la festa.

El programa d'actes també incorporarà novetats, però com és habitual, es presentaran públicament al mes de juliol, un cop tots els detalls estiguin confirmats. Algunes de les ubicacions de la Festa Major, així com algunes de les activitats, s'han incorporat a la festa del 2016 després de recollir propostes que comencen a sorgir del procés participatiu per repensar la Festa Major que s’està duent a terme.