Carles Rossinyol critica durament el discurs de Juli Fernàndez

Considera desencertat l’elevat to polític del parlament d’inici de Festa Major | Assegura que va generar més rebuig que atracció en un acte que hauria d’haver estat festiu

L'alcalde, Juli Fernàndez, amb tots els portaveus dels grups municipals
L'alcalde, Juli Fernàndez, amb tots els portaveus dels grups municipals | Juanma Peláez
Redacció
02 de setembre de 2016, 09:53
Actualitzat: 9:58h
El portaveu del Partit Demòcrata de Catalunya (PDC) a Sabadell, Carles Rossinyol, ha criticat durament el discurs de l’alcalde, Juli Fernàndez, en l’acte amb entitats celebrat aquest dijous per donar el tret de sortida a la Festa Major. Rossinyol assegura que l’elevat to polític va fer allunyar molts dels assistents del lloc on es celebrava l’acte, la plaça Picasso.
 
“Estem desagradablement sorpresos, va ser un discurs absolutament desencertat, era un acte amb entitats i veïns del barri de Campoamor, però va ser un parlament polític, una espècie de míting i un repàs de l’acció del govern passat, present i futur que no corresponia”, ha assenyalat Rossinyol. En aquest sentit, assegura que va aixecar moltes crítiques i que molta gent va abandonar el lloc per l’excessiva durada del discurs.
 
“Un acte així ha de generar trempera i ha de servir per escalfar motors per la Festa Major, ha de ser un esclat d’alegria, però en lloc d’això vam poder veure el disgust i les crítiques de moltes persones i entitats”, ha afegit el demòcrata.