El rugbi sabadellenc ja juga en camp propi

Les instal·lacions de la Roureda van acollir un primer enfrontament previ a la temporada entre el Sabadell RC i els Dragons de Santa Coloma

Presentació del camp de rugbi
Presentació del camp de rugbi | Ajuntament de Sabadell
Oriol Ferran
13 de setembre de 2016, 17:00
El passat dissabte dia 10 de setembre, la ciutat de Sabadell i el seu esport va viure un dia històric: l’estrena del camp del Sabadell RC. Després de més de dos anys lluitant per aconseguir-ho, aquest dissabte el somni dels sabadellencs es va fer realitat amb la inauguració del camp. Dos partits, un del sènior masculí i un del femení, van donar el tret de sortida a aquesta nova etapa que viurà l’equip de rugbi de Sabadell. El camp està situat al barri de la Roureda i ja va acollir els entrenaments dels dos equips des del mes de febrer.

La inauguració del camp va començar amb el partit del sènior masculí contra els Dragons de Santa Coloma. D’aquesta manera, es volia agrair als colomencs l’ajuda que van oferir al Sabadell RC durant els dos primers anys de vida del club. Recordem que els de Sabadell van veure’s obligats a entrenar i jugar al municipal de Les Oliveres durant els primers anys a causa de la falta d’instal·lacions a Sabadell.

Encara que en aquests partits de pretemporada el menys important és el resultat, s’ha de dir que els de Santa Coloma es van endur l’enfrontament per 17-31 amb assajos d’Oriol Ferran,  Santo i Arnau Obiols pels locals. Tot i així, el més important d’aquest matx, va ser que els de Sabadell comencessin a agafar ritme de cara una temporada que es preveu dura però interessant.

Les noies del Sabadell RC, que es federaran a la lliga creant una unió amb el Santa Coloma RC, van disputar el seu partit contra el RC L’Hospitalet. Les noies també van caure derrotades, en aquest cas per 12-47 amb assajos d’Anna Valls i Sònia Vázquez. L’equip afronta la temporada amb moltes ganes, ja que per moltes jugadores serà la primera vegada que es federin. A més a més, es podrà veure el treball que han realitzat durant l’últim any en que han estat entrenant sense disputar partits oficials.

La festa es va donar per tancada amb un 3r temps d’allò més multitudinari on tots els equips que van participar a la jornada, i també el públic en general, van poder gaudir d’un pica-pica i d’una mica de cervesa.