Carles Belda i Joan Garrida donen el tret de sortida a les Tardes d'Embassa't

Es tracta d'una proposta musical que inclou documentals i concerts | DJ Gogh serà el protagonista de la jornada de dissabte

Joan Garriga i Carles Belda actuaran aquest divendres al Museu del Gas
Joan Garriga i Carles Belda actuaran aquest divendres al Museu del Gas | Museu del Gas
Redacció
23 de setembre del 2016
Joan Garriga i Carles Belda donaran el tret de sortida aquest divendres a la segona edició del cicle Tardes d'Embassa't al Museu del Gas. Es tracta d'una proposta que repassarà l'escena actual musical del país a través de documentals, concerts i disc-jockeys. Tot plegat intercanviant punts de vista amb el públic assistent.

El cicle arrenca aquest divendres a les 19.00 hores amb la projecció del documental Dusminguet i la Patxanga Jonda dirigit per Ferran Aromí, Messidor Rodriguez i Miguel Ciprés. Aquesta cinta mostra la història del grup més rebel, alegre i entranyable del mestissatge barceloní de finals dels 90′s i primers del 2000. La jornada es completarà amb un concert en directe de la mà de Joan Garriga i Carles Belda, dos mestres de l’acordió diatònic representants del gènere popular de la Rúmbia vallesana.

Dissabte la sessió estarà dedicada a Joy Division amb un documental britànic de 90 minuts dirigit per Grant Lee, una peça audiovisual imperdible sobre aquesta banda icònica de post-punk en la Manchester de finals dels anys 70’s. Posteriorment DJ Gogh, oferirà una proposta que repassa un ampli ventall de registres, des dels clàssics del pop a les rareses més alternatives.