La versió Bollywood de «Dirty Dancing», a La Faràndula

L’espectacle reprodueix la clàssica pel·lícula amb versió índia | Els fons recaptats es destinaran a la construcció d’un projecte sanitari a Bathalapalli

Un moment de l'actuació d'aquest diumenge
Un moment de l'actuació d'aquest diumenge | Efren Fontoya
Redacció
04 d'octubre del 2016
El Teatre de La Faràndula acull aquest diumenge la representació teatralitzada d’una de les pel·lícules amb qui unes quantes generacions han gaudit, Dirty Dancing, sobretot el moment en què el jove Johnny Castle alçava enlaire la Baby Houseman. Ara, els sabadellencs podran assistir a la representació versió Bollywood, on la taquilla es destinarà afins solidaris.
 
El Centre Asana de Sabadell organitza l’espectacle, que compta amb 42 ballarins  i actors. “S’ha adaptat el guió con si passés a l’Índia i s’ha simplificat per donar més protagonisme als balls”, explica la directora d’Asana, Sònia Esplugas.
 
Amb tot, els diners recaptats es destinaran a la Fundació Vicente Ferrer, amb l’objectiu de desenvolupar un projecte d’accés al Servei Traumatològic i Ortopèdic de l’Hospital de Bathalapalli, de l’Índia. Es tracta de millorar les condicions de vida i la integració social de les persones que pateixen una discapacitat física o dificultat de mobilitat per problemes al aparell locomotor, perquè puguin desenvolupar la seva activitat diària de forma autònoma.
 
Amb aquest projecte s’atendrà a 9.000 persones. Entre d’altres es pretén la identificació de les persones que cal ser ateses, la provisió de pròtesis, la realització de cirurgies i la rehabilitació, facilitant la igualtat d’oportunitats i fomentant un sentiment de dignitat. Així mateix, es farà formació especialitzada a traumatòlegs, tècnics ortopèdics i infermeres de quiròfan.