Un grup de dansa sabadellenc guanya la competició World of Dance

Aquest cap de setmana s’ha endut el primer premi a l’edició estatal feta a Saragossa | Ha estat seleccionat per ser el representant estatal al campionat que es fa a Los Angeles aquest estiu

Foto dels guanyadors
Foto dels guanyadors | Sould Dance Center
Redacció
25 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 9:59h
El conjunt Souldiers de l’escola de dansa Soul Dance de Sabadell han estat els vencedors de l’edició estatal del campionat de hip hopWorld of Dance, que s’ha celebrat aquest cap de setmana passat a Saragossa. El col·lectiu, format per una trentena de ballarins, s’ha endut el primer premi del concurs, on hi han pres part uns 800 ballarins procedents de tots els punts de l’Estat.
 
El grup s’ha presentat en la categoria Upper Divisions, per a majors de 18 anys, tot i que compta amb integrants menors d’edat. El premi compta amb una dotació de 1.000 euros en metàl·lic i la invitació per participar a la celebració internacional del campionat, a Los Angeles (Estats Units), a l’estiu, a més de la d’Holanda, a finals de novembre, la més antiga del vell continent.
 
“El premi, però, no contempla els desplaçaments, per la qual cosa Holanda és força viable, però amb Estats Units encara hem de fer números”, explica David Castejón, director de l’escola. El grup, a més, es va endur l’aplaudiment dels assistents i el premi del públic.

Tot i que encara no s'ha editat el vídeo oficial de la coreografia guanyadora, disposen de dos exemples que demostren les seves arts sobre la pista:


Coreografia amb què van quedar Campions d'Espanya Profesional 2016


United Soul: participació al World of Dance 2015