El Consell de Ministres ha aprovat aquest divendres la prohibició en bars i restaurants de servir oli que no estigui tancat i etiquetat. La normativa, que s'aplicarà a partir del gener, té previst deixar esgotar les existències fins el darrer dia de febrer als sectors de l'hostaleria, la restauració i el càtering.
La mesura es justifica, segons paraules de la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaria, per raons bàsicament de “millora de la competitivitat del sector”. Així, explica que es vol garantir l'autenticitat del contingut en bars i restaurants, evitar fraus i donar suport als productors.
S'ha acabat posar l'oli de les setrilleres
La mesura obligarà el sector de la restauració a fer servir envasos tancats i etiquetats al gener
ARA A PORTADA
Publicat el 15 de novembre de 2013 a les 17:18
Et pot interessar
-
Política Alternativa per Sant Celoni farà balanç del mandat amb l'alcalde de Girona
-
Política Jordi Turull visita Sant Esteve: «No es poden defensar els drets polítics i alhora una normalitat imposada»
-
Política Expulsen la regidora d'Aliança Catalana del govern de Sant Feliu de Buixalleu
-
Política Aliança Catalana incorpora una exregidora d'ERC a Sant Feliu de Buixalleu
-
Política ERC Sant Celoni renova l'executiva local
-
Política «El nostre projecte és transformar Sant Celoni i posar-lo en marxa»