Pabevsa i el Grup Horitzó col·laboren, per tercer any consecutiu, amb els pastissos solidaris de Patum

Les postres es vendran a partir del 29 de maig a totes les botigues de la cadena a la comarca, i el recapte es destinarà íntegrament a la fundació

El pastís vermell porta un cruixent de galeta amb mousse de iogurt de Delícies del Berguedà i compota de gerds
El pastís vermell porta un cruixent de galeta amb mousse de iogurt de Delícies del Berguedà i compota de gerds | Fundació Horitzó
Redacció
22 de maig de 2024, 12:10

Un any més, i ja en van tres de seguits, Pabevsa i el Grup Horitzó reediten la col·laboració més dolça de la fundació. Es tracta dels pastissos solidaris de Patum, dues postres que es venen durant el Corpus i que tenen de beneficiari els segons. I és que el recapte de les vendes es donarà íntegrament a la Fundació Horitzó, "per contribuir a la seva tasca en salut mental al Berguedà".

Segons detallen en un comunicat de premsa, hi haurà dos tipus de pastís. Un serà el negre, fet amb una mousse de xocolata amb gelatina de barreja. L'altre és el de color vermell, un cruixent de galeta amb mousse de iogurt de Delícies del Berguedà i compota de gerds. En aquest sentit, ambdues parts destaquen que el fet de comptar amb Delícies del Berguedà (una empresa d'insersió que forma part del Grup Horitzó) és una mostra més de la inclusió i del treball que, dia rere dia, desenvolupa la fundació. Esdevé, doncs, un exemple de "la possibilitat de trobar sinergies entre empreses i productes del territori, fomentant la cooperació per tal de promoure l’economia local i, al mateix temps, contribuir a una causa solidària", destaquen al text.

Lluc Crusellas, pastisser i xocolater reconegut, és el responsable de la creació dels pastissos, que es posaran a la venda a partir del 29 de maig a les botigues de Pabevsa de tota la comarca. El seu preu serà de 4,50 euros la unitat. Amb tot, des de la cadena de forns berguedana han posat en relleu "el compromís i la responsabilitat social amb la salut mental al Berguedà", reclamant que aquesta contribució esdevé "cada vegada més important en la societat actual".

Arxivat a