Raimon Traver reclama a Irene Rigau la nova escola

CiU presenta la llista de Sant Joan reclamant gestionar millor els recursos i no descarta consultes

Arnau Urgell
02 de maig del 2011
Raimon Traver no va desaprofitar l'ocasió per reclamar la nova escola a Rigau.
Raimon Traver no va desaprofitar l'ocasió per reclamar la nova escola a Rigau. | Arnau Urgell
Raimon Traver no va desaprofitar l'ocasió per reclamar la nova escola a Rigau. Foto: Arnau Urgell

Raimon Traver va aprofitar la presència d'Irene Rigau a la presentació de la llista de CiU per reivindicar la nova escola. El candidat nacionalista va anunciar que seria tant o més insistent encara que sigui del mateix partit del Govern. “Malgrat la crisi cal fer una excepció amb Sant Joan ja que les actuals escoles són dels anys 20” va relatar l'alcaldable davant l'atenta mirada de la consellera.

Traver va anunciar que CiU serà a les eleccions del 22-M amb “un programa realista” lluny del “fum venut els darrers dies”. El candidat naconalista va recordar que durant quatre anys havien desenvolupat des de l'oposició un “treball responsable, humil i discreció” però que també han demostrat que poden prendre responsabilitats de govern.

L'alcaldable de CiU va lamentar que l'Ajuntament ha tingut “prioritats equivocades” i que això ha provocat que “s'hagin malgastat diners”. Tot i això, creu necessari que el CAP pugui obrir les 24 hores, ampliar la biblioteca i construir el nou institut-escola a la Coromina del Bac. Traver va insistir en la necessitat de rebaixar impostos –“Sant Joan és molt car” va afirmar-, augmentar la segurat a les nits i aconseguir nous llocs de treball. Per altra banda, va sorprendre proposant la possibilitat de convocar consultes populars per determinar temes d'interès per a la vila.

Irene Rigau no va poder respondre públicament a Traver ja que la seva intervenció va ser prèvia. La consellera d'Ensenyament es va centrar en desgranar la importància en clau nacional que CiU avanci als ajuntaments, consells comarcals i diputacions per revalidar la gran victòria del 28-N.

 Llista de CiU Sant Joan

 


Irene Rigau va donar suport a la llista de Raimon Traver. Foto: Arnau Urgell