Núria López, una de les impulsores d'un congrés del PSC «des de baix»

La iniciativa, sorgida a les xarxes socials, ha pres volada

Redacció
25 de maig de 2011
Núria López
Núria López | Isaac Muntadas
Núria López ha encetat la iniciativa "des de baix" l'endemà del 22-M. Foto: Isaac Muntadas

Núria López, alcaldessa en funcions de Campdevànol, ha saccejat les bases del PSC amb la proposta d'organitzar un congrés del partit "des de baix". El què va començar amb un hastag al Twitter ha esdevingut un moviment de base que reclama que en el proper conclave socialista "per sobre dels càrrecs" es debatin idees.

El grup es presenta a Facebook assegurant que tenen "la sensació que hem deixat de connectar amb la ciutadania" i constaten que "dins del PSC han passat moltes coses perquè reaccionéssim sense que ho haguem fet". Per això, aposten per "humilment donar la paraula a les persones que estan esperant aquesta reacció i ara és el moment de fer-ho".

En aquest sentit, es comprometen a "recollir les opinions de la gent i portar-les al Congrés del PSC perquè el partit, el conjunt de l'organització, canviï atenent aquetes demandes i reaccioni davant de fets més que concrets que planteja la societat". De fet, remarquen que "ara és el moment de fer-nos sentir" per tal que "no ens diguin per enèsima vegada què hem de fer, que no pensin més per nosaltres". "Volem que el PSC toqui de peus a terra" avisa el comunicat.

Més informació a Nació Digital