ERC de Sant Joan demana prioritzar l'escola al nou CAP

La diputada Carme Capdevila considera necessaris uns “equipaments educatius decents”

Redacció
22 de març del 2012
Carme Capdevila amb els regidors republicans de Sant Joan.
Carme Capdevila amb els regidors republicans de Sant Joan. | ERC
Carme Capdevila amb els regidors republicans de Sant Joan. Foto: ERC

ERC de Sant Joan continua sense veure gens clara la política d'equipaments del municipi. En aquest sentit el portaveu dels republicans, Sergi Albrich, va aprofitar la visita de la diputada Carme Capdevila per assegurar que si s'hagués de triar entre un nou consultori mèdic o l'institut escola, apostarien pel centre educatiu. Tanmateix, si no hi canvis de darrera hora, les obres del CAP començaran per Setmana Santa mentre que no hi ha cap data respecte l'edifici que agrupi les escoles santjoanines.

Carme Capdevila, acompanyada dels regidors republicans de Sant Joan, es va reunir divendres passat amb el director de l'institut escola així com representants de l'AMPA per tal de conèixer les deficiències d'uns espais que els pares consideren “pitjors que barracons”. Els republicans van recordar que en els dos darrers anys han presentat esmenes als pressupostos perquè s'incloguessin en els pressupostos tot i que els vots de CiU i PP les han descartat. Tanmateix, els populars van assegurar que el centre formarà part d'un catàleg de prioritats a nivell d'equipaments que s'haurà d'aprovar abans d'acabar l'any. “Sant Joan necessita, de forma prioritària, uns equipaments educatius decents i així ho continuarem manifestant al Govern de la Generalitat de Catalunya” va assegurar la diputada republicana.

Per Sergi Albrich, que considera que el nou centre escolar és molt més prioritari que el consultori, va assenyalar que amb el 30% dels 1,5 milions que es volen invertir al CAP ja es podrien “corregir les seves  mancances d’espai i estructurals”. Precisament, aquestes afirmacions van provocar un creuament d'acusacions a Twitter entre l'actual alcalde, Ramon Roqué; l'exalcaldessa Elisabet Regué, i el mateix Sergi Albrich.

Nota de premsa d'ERC