Josep Lluís Nuñez promociona a Ripoll la seva urbanització

La promotora construirà habitatges de mostra per animar la venda de parcel·les

Redacció
15 de maig de 2012
Josep Lluís Nuñez amb l'alcalde Jordi Munell.
Josep Lluís Nuñez amb l'alcalde Jordi Munell. | Ajuntament de Ripoll
Josep Lluís Nuñez amb l'alcalde Jordi Munell. Foto: Ajuntament de Ripoll

El promotor Josep Lluís Nuñez va ser aquest dilluns a Ripoll per promocionar la urbanització de luxe de la Torre. Acompanyat de l'alcalde Jordi Munell, el propietari del grup immobiliari Nuñez i Navarro va anunciar la construcció d'algun habitatge de mostra per animar la comercialització d'unes parcel·les que tenen un preu de sortida proper als 100.000 euros.

A inicis de 2012 van acabar les obres d'urbanització de la Torre, a l'oest de la variant del Calvari i als peus del Remei. El sector ha necessitat quatre dècades per desenvolupar-se després de múltiples conflictes entre els propietaris i l'adquisició de part de les parcel·les pel preu simbòlic d'una pesseta per part de Nuñez i Navarro.

Quan van acabar les obres el regidor d'Urbanisme, Xavier Cima, va mostrar la seva satisfacció per tal que es tanqués un procés que s'havia allargat tant temps però al mateix temps va reconèixer que hores d'ara no autoritzarien aquesta urbanització per l'elevat impacte visual en plena muntanya del Calvari. Cal recordar però que l'Ajuntament de Ripoll disposa de deu de les parcel·les del sector que també intentarà comercialitzar.

El sector de la Torre és propietat de Josel SL –una filial de Nuñez i Navarro- així com d'una quinzena de parcel·listes privats. Josep Lluís Nuñez, que a banda de promotor va ser president del Barça entre 1978 i 2000, va ser condemnat l'any passat a sis anys de presó per suborn actiu i falsedat documental pel cas Hisenda (una sentència recorreguda per part de l'afectat).

Urbanització de La Torre de Ripoll. Foto: Arnau Urgell