El santjoaní Pau Romero entra a l'executiva gironina del PP

Assumeix la secretaria d'Àrea de Comarques d'Interior a l'espera d'esdevenir el president comarcal

Redacció
18 de juny del 2012
Pau Romero al congrés del PP gironí.
Pau Romero al congrés del PP gironí. | PPC
Pau Romero (dreta), al congrés del PP gironí. Foto: PPC

Pau Romero es continua posicionant com la referència del Partit Popular al Ripollès. A l'espera d'assumir la presidència del partit a nivell comarcal –un relleu que si no hi ha cap daltabaix es realitzarà les properes setmanes-, el polític santjoaní ha entrat a formar part de l'executiva provincial dels populars.

Després del congrés celebrat aquest cap de setmana de Girona, Pau Romero és el nou secretari d'Àrea de Comarques Interiors de la formació. Una responsabilitat de nova creació que suposa encarregar-se de les comarques de la Garrotxa, la Cerdanya i el Ripollès, uns territoris fins ara poc propicis pel PP.

En el congrés de Girona, el secretari provincial, José Luis Montero, ha destacat els “resultats històrics” del partit a la demarcació que han suposat duplicar el nombre de regidors i de municipis amb representació. Unes xifres que no s'han traslladat al Ripollès on continua sense formar part de cap consistori. Per la seva banda, el reelegit president Enric Millo, ha celebrat la “transformació del partit” que els permet “assolir noves fites que mai haurien pogut somniar”.Pau Romero, al costat de la líder popular Alícia Sánchez-Camacho. Foto: PPC