Cima deixarà el Consell Comarcal i Ripollès Desenvolupament

Redacció
27 de març de 2013
Xavier Cima.
Xavier Cima. | Adrià Costa
Xavier Cima ja és oficialment nou diputat del Parlament. Foto: Adrià Costa

El ripollès Xavier Cima és des d'avui nou diputat del Parlament de Catalunya perquè ja ha recollit l'acta que n'acredita la condició. Un càrrec que suposarà que deixi dues de les institucions on estava implicat: el Consell Comarcal i el Consorci Ripollès Desenvolupament. En el primer cas és el vicepresident quart i coordinador de l'àrea d'Hisenda mentre que en el segon és el tresorer en representació de l'Associació de Joves Empresaris.

En canvi, continuarà com a regidor de Territori i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Ripoll, on és el portaveu de CiU. De fet, en una entrevista abans de les eleccions va recordar que els estatuts del partit  i “el sentit comú” impedeixen tenir més de dos càrrecs.

Relleu de tres vicepresidents comarcals

Xavier Cima serà substituït al Consell per Marc Grifell, regidor de Joventut i Festes de l'Ajuntament de Ripoll. Es tracta del tercer vicepresident que plega quan encara no s'ha arribat a l'equador del mandat després de les dimissions de Raimon Traver i Montserrat Portabella. A l'oposició, per altra banda, també va plegar la diputada al Congrés espanyol, Teresa Jordà.