Jordi Munell confirma que optarà a un segon mandat

El batlle ripollès encapçalarà el 2015 per tercera vegada la llista municipal de CiU

Redacció
11 de juny del 2014
Jordi Munell, en una imatge d'arxiu
Jordi Munell, en una imatge d'arxiu | Adrià Costa
Jordi Munell, en una imatge d'arxiu. Foto: Adrià Costa

No era cap sorpresa però avui ha transcendit. Jordi Munell optarà a la reelecció com a alcalde de Ripoll per intentar complir un segon mandat. D'aquesta manera, el maig de 2015 encapçalarà la llista de CiU per tercera vegada. Una decisió que es va prendre oficialment el passat divendres 6 de juny en una assemblea del partit celebrada a Ripoll.

Jordi Munell (Ripoll, 1965) es va convertir en alcalde l'11 de juny de 2011. Quatre anys abans ja havia estat cap de llista dels nacionalistes però un pacte entre ERC i el PSC li va barrar les portes a l'alcaldia. Anteriorment, havia estat regidor en equips de govern encapçalats per Eudald Casadesús. Actualment és president de Consorci del Ter així com vocal de l'executiva de l'Associació de Municipis per la Independència.

Munell es tracta del primer candidat que es confirma a la capital del Ripollès de cara a les municipals de l'any vinent. Caldrà veure si ERC continua apostant per l'exalcaldessa Teresa Jordà mentre que una de les grans incògnites és la fórmula que escolliran els membres de l'agrupació socialista per presentar-se. En els darrers mesos hi hagut converses amb ICV i també amb la CUP –en aquest cas han descartat qualsevol tipus d'aliança-. PxC, després de quedar-se sense regidor al llarg de la legislatura, ha escollit Pep Sort com a nou representant local.