Arcadi Oliveres participa al festival de cinema Gollut

Durant el cap de setmana es projectaran documentals de denúncia i sensibilització social

Iris Estrada
23 d'agost del 2014
La primera edició del Festival de cinema Gollut de Ribes de Freser comença avui dissabte. El Cinema Catalunya mostrarà més de 10 hores de documentals, curtmetratges, fotografies i col·loquis de temàtica social.
 
Entre avui al vespre i diumenge al matí es projectaran documentals de Denúncia i Sensibilització Social. Cal destacar la presència de l’economista Arcadi Oliveres, que presentarà el projecte de documental “Mai és tan fosc” el diumenge al matí. A més, també s’ensenyarà la producció “Deshauciados. La plataforma, el documental”, la producció on Ada Colau i la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) denuncien el que ha passat al mercat immobiliari espanyol. Diumenge a la tarda es mostraran les obres finalistes de les categories de curtmetratges, temàtica lliure i fotografies selfie “La invasió de la Festa” entre altres.
 
Per accedir a tot el festival s’haurà de pagar 10 euros. Els passis es podran adquirir a la sessió inaugural del dia 23 i serviran per tot el cap de setmana. El programa sencer de les projeccions es pot consultar per Internet.