Sant Joan inicia l'enderroc del consultori per ubicar-hi la polèmica parada d'autobús

Les obres duraran tres setmanes

Enderroc ambulatori
Enderroc ambulatori | Marc Cargol
Redacció
13 de maig del 2015
Actualitzat a les 10:13h

L'enderroc de l'antic ambulatori ja està en marxa. Foto: Marc Cargol


L'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses ha iniciat l'enderroc de l'edifici de l'antic consultori municipal. Es tracta de la primera fase del projecte per millorar la parada d'autobús situada a la travessera urbana de la N-260 i que ha estat objecte de polèmica al llarg de la legislatura. Les obres per aterrar l'edifici duraran tres setmanes, segons informa el consistori.

El solar que es crearà amb l'enderroc permetrà ubicar la parada d'autobús en sentit nord mentre que també es creara noves places d'aparcament. Mentre durin les obres el carrer Mestre Serrat estarà tallat per a la circulació de vehicles.

L'Ajuntament de Sant Joan també ha informat de l'inici de la urbanització del carrer dels Estudiants. S’hi construirà un sistema de recollida d’aigua per evitar que entri a les plantes baixes quan plou, s’hi instal·laran punts de llum, i es pavimentarà. A més, també s’arranjarà la petita plaça que hi ha en el punt on es creuen aquest carrer i la carretera de Camprodon. L’actuació tindrà una durada aproximada de quinze dies.