Desencallen el tram de via verda Ripoll – Campdevànol

Redacció
19 de gener de 2009
 
El Ripollès comptarà ben aviat amb un nou tram de via verda.Concretament unirà Ripoll i Campdevànol per l'antic camí ral. D'aquestamanera en pocs mesos es podrà arribar des d'Ogassa fins a ben aprop deGombrèn. El nou tram serà de tres quilòmetres i es licitarà lesproperes setmanes. La previsió és que les obres puguin començar aquestmateix 2009.

La connexió entre Ripoll i Campdevànol ja estava pressupostada des de2007 però problemes tècnics en el cost per quilòmetre ho havienencallat. Tot plegat es va desbloquejar definitivament en una reunió aMadrid on hi van prendre part Enric Pérez i el gerent del Consorci ViesVerdes de Girona, Emili Mató; que es van entrevistar amb el director deDesenvolupament Sostenible, Jesús Casas, i la subdirectora general deDesenvolupament Territori, Eva Cobo. A la trobada també hi va assistirla diputada del PSC per la demarcació de Girona, Montse Palma.

Enguany també es preveuen altres actuacions relacionades com un centred'interpretació de les vies verdes a can Guetes (Ripoll) o la connexióurbana entre la ruta del Ferro i el tram de Campdevànol per l'interiorde la capital ripollesa.