El batlle d'Olot obrirà un procés ciutadà per a tirar endavant l'Espai Cràter

Josep Maria Corominas, en declaracions a NacióGarrotxa, valora positivament que s'hagi "prioritzat els interessos dels ciutadans per damunt de la política" amb l'abstenció anunciada per ERC als pressupsotos

El batlle Mia Corominas, aquí durant l'acte de commemoració del 1r d'octubre,  agraeix a ERC la seva disposició per tirar endavant els pressupostos.
El batlle Mia Corominas, aquí durant l'acte de commemoració del 1r d'octubre, agraeix a ERC la seva disposició per tirar endavant els pressupostos. | Martí Albesa.
19 de novembre del 2018
Actualitzat a les 18:21h
En una conversa telefònica amb NacióGarrotxa, el batlle d'Olot, Josep Maria Corominas, ha manifestat que és "una gran notícia" que ERC faciliti l'aprovació dels pressupostos al pròxim ple municipal –que se celebrarà aquest dijous–, tal com ha fet saber a migdia Anna Barnadas, després que, via negociacions, s'arribés a l'acord que es retiraria dels comptes a aprovar la partida dedicada l'Espai Cràter, que es vol dedicar al vulcanisme garrotxí.

"És una gra notícia –ha insistit el batlle– perquè beneficia tots els olotins i olotines, els treballadors municipals i les polítiques que es vol tirar endavant", que d'aquesta manera no restaran encallades i, per contra, seran lluny de la possibilitat d'haver-los de prorrogar, com semblava que s'havia beneït en el ple celebrat el mes passat.

Tanmateix, Mia Corominas també ha volgut deixar clar que treure la partida de l'Espai Cràter no vol dir que renunciïn a tirar-lo endavant i, en aquest sentit, ha anunciat un projecte de participació ciutadana i d'informació extensa sobre què vol ser l'Espai Cràter i quines seran les formes de financar-lo. "Ja veurem com ho hem de fer, però estic convençut que si ens expliquem prou bé, arribarem a un consens amplíssim per tirar-lo endavant", ha afegit el batlle d'Olot.

Finalment, Corominas no ha descartat sumar més acords amb la resta de formacions polítiques de cara a l'aprovació dels pressupostos, que es tornaran a presentar aquest dijous al ple municipal.
 
Arxivat a