​Retrets entre partits per a la suspensió del ple d'investidura d'Olot

L'alcalde en funcions considera que el recurs d'Activem Olot "és una equivocació" i Jordi Rubio diu que hi ha partits que "no respecten les regles del joc"

Junts i Activem Olot han mostrat les seves discrepàncies públicament
Junts i Activem Olot han mostrat les seves discrepàncies públicament | Pau Masó
19 de juny del 2023
Actualitzat a les 10:59h
A part de les conseqüències administratives i de gestió de l'Ajuntament que deixa la suspensió del ple de constitució de dissabte passat a Olot, la situació també ha deixat foc creuat entre alguns partits municipals. Moments després de conèixer l'ajornament de la sessió, diferents regidors de diversos partits, es van dirigir personalment al portaveu d'Activem Olot, Jordi Rubio, per comunicar-li el seu malestar pel recurs electoral que havia presentat i la situació que això havia generat.

Com a resposta, Rubio va expressar-se públicament a través d'una piulada a Twitter moments després de la cancel·lació del ple d'investidura. "Hi ha partits que es fan dir demòcrates i no accepten les regles del joc de les lleis. Aquí es veu clarament el respecte quan la llei els hi va en contra", va assegurar el candidat d'Activem Olot a través de les xarxes socials. "Ens estan dient que prioritzen les cadires abans que els programes electorals? Avui ho hem comprovat a l'Ajuntament d'Olot", afegia Rubio en un altre piulada.
 
Arxivat a