21
de novembre
de
2023, 11:33
Actualitzat:
11:52h
Les olotines Fina Puigdevall i Martina Puigvert s'han tornat a situar dins el rànquing dels 100 millors cuiners del món. Així ho ha distingit aquesta nit els The Best Chef Awards 2023 que s'han entregat a Mèxic. Les xefs del Restaurant Les Cols d'Olot s'han situat al número 91 del rànquing, cinc posicions per damunt del resultat del 2022, on les olotines van situar-se al número 96.
La família Puigvert Puigdevall és un dels noms catalans que apareixen a la llista dels The Best Chef Awards. De fet, cinc catalans se situen entre les deu primeres posicions. Albert Adrià és el segon millor cuiner del món, segons el rànquing. El xef del restaurant Enigma de Barcelona s'ha emportat també un dels premis especials de la nit, el The Best Chef New Entry Award, que posa en valor la seva fulgurant entrada al podi de la llista.
Dabiz Muñoz és, per tercer any consecutiu, el millor cuiner del món per la seva proposta al DiverXO, en un podi que tanca Ana Roš, cos i ànima del restaurant Hiša Franko (Eslovènia). Entre les deu primeres posicions hi ha els tres xefs del Disfutar -Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch- en la setena posició, i Joan Roca d'El Celler de Can Roca en vuitena. Entre les 100 primeres posicions hi trobem també els germans Javier i Sergio Torres, de la Cocina Hermanos Torres de Barcelona (20).
La llista dels 100 millors xef inclou 31 nacionalitats i Europa és el continent amb més representació (54 cuiners), seguida d'Amèrica (24) i 'Àsia (17). Espanya es consolida com a país més influent amb 14 professionals.
La família Puigvert Puigdevall és un dels noms catalans que apareixen a la llista dels The Best Chef Awards. De fet, cinc catalans se situen entre les deu primeres posicions. Albert Adrià és el segon millor cuiner del món, segons el rànquing. El xef del restaurant Enigma de Barcelona s'ha emportat també un dels premis especials de la nit, el The Best Chef New Entry Award, que posa en valor la seva fulgurant entrada al podi de la llista.
Dabiz Muñoz és, per tercer any consecutiu, el millor cuiner del món per la seva proposta al DiverXO, en un podi que tanca Ana Roš, cos i ànima del restaurant Hiša Franko (Eslovènia). Entre les deu primeres posicions hi ha els tres xefs del Disfutar -Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch- en la setena posició, i Joan Roca d'El Celler de Can Roca en vuitena. Entre les 100 primeres posicions hi trobem també els germans Javier i Sergio Torres, de la Cocina Hermanos Torres de Barcelona (20).
La llista dels 100 millors xef inclou 31 nacionalitats i Europa és el continent amb més representació (54 cuiners), seguida d'Amèrica (24) i 'Àsia (17). Espanya es consolida com a país més influent amb 14 professionals.