​Una pizzeria garrotxina, entre les millors d'Europa

Així ho ha determinat 50 Top Pizza Europa, considerada la guia més influent del món de la pizza

Pizza
Pizza | Arxiu ND
Redacció
04 de maig del 2023
Actualitzat a les 9:06h
Una pizzeria garrotxina ha entrat a formar part d'una de les guies més prestigioses d'aquest ram gastronòmic. Es tracta de la pizzeria Gasparic, situada al nucli de Can Blanc, entre Santa Pau i Olot.

La guia 50 Top Pizza Europa elabora anualment el rànquing de les cinquanta millors pizzeries d'Europa. Gasparic no ha entrat en aquests 50 llocs, però la guia l'ha inclòs entre les pizzeries "Excel·lents" de cada país i, en el seu cas, d'Espanya. D'aquesta manera, l'establiment garrotxí liderat per l'olotí Eloi Torrent entra a formar part d'aquesta guia, encara que no sigui dins el rànquing.

Pel que fa al "Top 50", la pizzeria més ben valorada d'Europa també és catalana: es tracta de la Sartoria Panatieri de Barcelona. Les valoracions d'aquest 2023 de Top Pizza Europa s'han donat a conèixer aquest dimecres a la tarda. Es tracta d'una iniciativa que s'emmarca dins la Pizza Week que s'està celebrant aquests dies a Barcelona. Amb 17 pizzeries, entre elles l'olotina Gasparic, Espanya ha estat el país més representat a la guia 2023 que inclou 33 països europeus, sense comptar Itàlia.
Arxivat a