Durant tot el dia, es va poder assistir a un concurs de "caçar" espàrrecs o una fira comercial amb parades on comprar productes elaborats amb espàrrecs. A més, diversos restaurants del municipi van oferir menús especials amb aquest ingredient. Josep Maria Cervera, primer tinent alcalde de l'Ajuntament del Port de la Selva, explica que van pensar en l'espàrrec perquè 'és un producte molt nostre', que es troba en abundància per poder-ne gaudir i perquè no hi a cap més fira dedicada a aquest producte, almenys en el cas del silvestre. 'El producte és l'excusa per descobrir aquesta població i gaudir del seu entorn', conclou.
El Port de la Selva reivindica l'espàrrec silvestre amb una fira artesanal única a Catalunya
ARA A PORTADA
Publicat el 16 de març de 2009 a les 18:33
Et pot interessar
-
Cultura
Els millors plans per la Castanyada 2025 a les comarques gironines
-
Cultura
Sant Narcís és la millor festa major de Catalunya, segons una nova enquesta
-
Cultura
Els Catarres i Buhos congreguen 20.000 persones al festival Vespreig Mediterrani a Palamós
-
Cultura
El quadre de Dalí que torna a estar exposat a Catalunya després de 73 anys
-
Cultura
«Joc de cartes» busca el millor restaurant de Platja d'Aro: els tres restaurants que competeixen
-
Cultura
Les Fires de Girona estrenen marca pròpia aquest 2025
