Ingredients per a 2 persones:
18 o 20 Cloïsses
½ culleradeta de pebre dolç
1 cullerada de farina
2 cullerades d'oli d'oliva 0,4 º
1 cullerada de julivert picat
1 gra d'all picat
Sal
200 cc. d'aigua
Elaboració:
Poseu les cloïsses en un pot amb aigua i sal a fi de purgar-les per espai d’entre cinc a sis hores, millor d’un dia per l’altre, així aconseguirem que treguin la sorra que els hi pugui quedar.
Peleu i piqueu l'all. Enrossiu-lo en una cassola amb l'oli, afegiu-hi el pebre vermell sofregiu-los 2 segons i incorporeu-li la farina i coeu-la 2 segons més. Afegiu l'aigua i remeneu. Bulliu-lo uns 10 minuts fins aconseguir una salsa consistent i saborosa.
Incorporeu-li la meitat del julivert picat. Poseu-li les cloïsses i tapeu la cassola. Quan s'obrin, retireu del foc i afegiu la resta del julivert. Poseu un punt de sal si ho veieu necessari.
Nota: És important coure les cloïsses en l'últim moment perquè no es passin de cocció i quedin sucoses.
Cloïsses a la marinera
Cada cap de setmana, els ingredients i tots els detalls de l'elaboració d'un nou i suculent plat

ARA A PORTADA
-
-
Per què no m'ha arribat l'alerta al mòbil durant el simulacre de Protecció Civil? Lluís Girona Boffi
-
Quines poblacions de Catalunya es beneficiarien del tren orbital que planteja el Govern? Anna Mira Perich
-
Granollers: dos anys més d'hegemonia socialista amb obres en marxa i reptes pendents Dani Agudo Torres
-
Publicat el 15 de maig de 2016 a les 21:01
Actualitzat el 15 de maig de 2016 a les 21:06
Et pot interessar
-
Societat Aquests són els noms més habituals al Vallès Oriental
-
Societat Una delegació del Vallès Oriental participa dels actes de l’alliberament de Mauthausen
-
Societat Barnusell: «Ampliar el parc d’habitatge de lloguer assequible a Granollers és una prioritat»
-
Societat L’abril de 2025 tanca amb una intensa davallada de l’atur al Vallès Oriental
-
Societat Granollers rep el reconeixement com a Ciutat de la Ciència i la Innovació
-
Societat L'Hospital de Granollers s'ampliarà amb deu quiròfans nous