Ingredients per a 2 persones:
18 o 20 Cloïsses
½ culleradeta de pebre dolç
1 cullerada de farina
2 cullerades d'oli d'oliva 0,4 º
1 cullerada de julivert picat
1 gra d'all picat
Sal
200 cc. d'aigua
Elaboració:
Poseu les cloïsses en un pot amb aigua i sal a fi de purgar-les per espai d’entre cinc a sis hores, millor d’un dia per l’altre, així aconseguirem que treguin la sorra que els hi pugui quedar.
Peleu i piqueu l'all. Enrossiu-lo en una cassola amb l'oli, afegiu-hi el pebre vermell sofregiu-los 2 segons i incorporeu-li la farina i coeu-la 2 segons més. Afegiu l'aigua i remeneu. Bulliu-lo uns 10 minuts fins aconseguir una salsa consistent i saborosa.
Incorporeu-li la meitat del julivert picat. Poseu-li les cloïsses i tapeu la cassola. Quan s'obrin, retireu del foc i afegiu la resta del julivert. Poseu un punt de sal si ho veieu necessari.
Nota: És important coure les cloïsses en l'últim moment perquè no es passin de cocció i quedin sucoses.
Cloïsses a la marinera
Cada cap de setmana, els ingredients i tots els detalls de l'elaboració d'un nou i suculent plat
Publicat el 15 de maig de 2016 a les 21:01
Actualitzat el 15 de maig de 2016 a les 21:06
Et pot interessar
-
Societat
Renfe i el Govern ampliaran finalment la freqüència dels busos entre la Garriga i Barcelona pel macrotall de l'R3
-
Societat
Dispositiu especial de trànsit per al Gran Premi de MotoGP a Montmeló
-
Societat
Aquests seran els cursos de l'escola d'adults de Cardedeu el 2025-2026
-
Societat
Tomben la històrica estació de tren de Parets pel desdoblament de l'R3
-
Societat
Festa Major de Granollers: tota la programació
-
Societat
Una doctora de l'Hospital de Granollers a una pacient: «Si no em parla en espanyol no l'atendré»
