El jurat estava format pel regidor de Comerç, Dani Novo, el president de l'Associació de Paradistes del Mercat Municipal, Carlos Cano, els restauradors Jordi Matas i Marina Duñach, i el gerent de Mercamollet, Antonio Escribano.
Per fer la tria de les receptes finalistes, el jurat va valorar especialment que fossin plats típics del municipi o del territori, que s'elaboressin amb productes de la zona, que els productes fossin assequibles en el mercat i la complexitat en l'elaboració dels plats.
Així, les receptes finalistes han estat:
- Josefina Garcia: "Conill amb cervesa".
- Juana Ciudad: "Peras al vino"
- Maria Oliva: " Pastís de patata, bolets i botifarra negra".
- M. Angela Palau: "Calamarsets farcits amb mongeta del ganxet"
- Manel Olivé: "Suquet de mussola"
- Armando Rodero: "Asadillo de cordero con patatas"
D'aquestes, les dues millores receptes van ser, en primer lloc, la recepta "Calamarsets farcits amb mongeta del ganxet", i en segon lloc, la recepta "Conill amb cervesa".
El proper 22 de novembre, a les 17 hores, tindrà lloc el lliurament dels premis, que consistiran en un val de compra de 50 euros, atorgat per l'Associació de Venedors del Mercat Municipal, per als quatre finalistes, i un val de 100 euros i un trofeu per les dues receptes guanyadores. Les dues receptes guanyadores, seran publicades en el llibre de receptes que editarà la Xarxa de Mercats, com a resultat del programa Del Mercat a la Taula.
Tornen Les millors receptes del Mercat
D'altra banda, les sis receptes finalistes, tindran l'oportunitat d'elaborar els seus plats al Mercat Municipal, en directe, dins de les activitats de dinamització, sota el programa Les millors receptes del Mercat, que es realitzarà els mesos de gener, febrer i març.