Ingredients per a 6 persones:
1 jarret sencer de vedella de 2 Kg. (aprox.)
2 cebes
2 pastanagues
1 porro
1 cabeça d'alls
1 branqueta de farigola
1 branqueta de sajolida
5 tomàquets madurs
1 gotet de vi blanc sec
50 grams de llard de porc
Sal
Pebre de negre
Elaboració:
Lligueu el jarret amb fil de cuina a fi de que quedi més recollit. Salpebreu-lo i poseu-lo en una cassola al forn, amb el llard i tapeu. Quan comenci a tenir color l’aneu girant. Hi afegiu les cebes, les pastanagues, el porro tot tallat a trossos grossos, poseu-hi també les herbes, la farigola i la sajolida i els alls, sense pelar i retorneu-ho al forn.
Quan les verdures tinguin un color daurat afegiu-hi els tomàquets tallats per la meitat, passats uns 20 minuts incorporeu-hi el vi blanc tirant-lo per damunt, deixant-lo reduir i afegiu una mica de brou o aigua. Deixeu coure lentament al foc, amb la cassola tapada.
El punt de la cocció el podeu comprovar punxant-lo amb una agulla llarga: si entra i surt fàcilment ja estarà cuit. El temps pot anar entre una hora i quart o una hora i mitja.
Un cop ja cuit aparteu el jarret i coleu la salsa. Si està molt seca, abans de passar-la mulleu-la amb una mica de brou i feu-la bullir un altre cop. Per servir, traieu el fil de cuina i talleu la peça de carn en rodanxes. Escalfeu el talls al micro i tireu-hi un fil de la salsa reduïda.
Jarret de vedella amb salseta
Cada cap de setmana, els ingredients i tots els detalls de l'elaboració d'un nou i suculent plat

ARA A PORTADA
Publicat el 23 de desembre de 2016 a les 22:54
Actualitzat el 23 de desembre de 2016 a les 23:00
Et pot interessar
-
Societat Dispositiu especial de trànsit per al Gran Premi de MotoGP a Montmeló
-
Societat Aquests seran els cursos de l'escola d'adults de Cardedeu el 2025-2026
-
Societat Tomben la històrica estació de tren de Parets pel desdoblament de l'R3
-
Societat Festa Major de Granollers: tota la programació
-
Societat Una doctora de l'Hospital de Granollers a una pacient: «Si no em parla en espanyol no l'atendré»
-
Societat Granollers fa el primer pas cap a l'habitatge cooperatiu: «Saber que no et faran fora dona estabilitat i tranquil·litat»