Així dons, a les 12 del migdia l’associació FIDES, encarregada de les excavacions, farà una visita guiada al jaciment per, tot seguit, fer un tastet gratuït i limitat de cuina que inclourà:
- Raïm amb arengada
- Figues amb mel i nous
- Peix fumat amb cigrons
- Codony amb formatge de cabra i salsa de raïm
- Torrades amb all i carn rostida
- Galta de vedella amb romaní
- Cansalada confitada amb poma · escaldada i mel
- Llenties amb fumat
- Cua de bou amb olives
Per últim, el regidor ha recomanat que totes aquelles persones que es vulguin sumar a aquesta oportunitat de conèixer de primera mà el jaciment hi accedeixin a peu per permetre que l’equip tècnic i les persones amb mobilitat reduïda puguin fer ús dels pocs aparcaments que hi ha a la zona de les excavacions
El programa
JORNADES EUROPEES DEL PATRIMONI
28 de setembre de 2008
Visita guiada al jaciment iber de la Torre Roja
12.00 h
Visita guiada a càrrec de l’Associació FIDES
13.00 h
Tast de cuina amb els productes més usuals de l’època ibèrica a càrrec del restaurant Robert de Nola. S’hi podrà degustar:
Raïm amb arengada · Figues amb mel i nous · Peix fumat amb cigrons · Codony amb formatge de cabra i salsa de raïm · Torrades amb all i carn rostida · Galta de vedella amb romaní · Cansalada confitada amb poma · escaldada i mel · Llenties amb fumat · Cua de bou amb olives
Visita i tast gratuïts. Racions limitades. Es recomana pujar-hi a peu.