Col·laboren en l'organització Anònims, Menjars i pensars i el Servei de Salut Pública de l'Ajuntament de Granollers.
Enguany, la mostra de Documental Social del Gra està inclosa dins la programació del cicle Dnit, que pretén oferir als joves de la ciutat una oferta d'oci nocturn aglutinant.
Les diferents sessions es duran a terme a la Sala d'Actes de la Biblioteca Roca Umbert fins al mes de maig. En aquest període es projectaran documentals per il·lustrar el debat de temes com la marihuana, la divisió del treball i la violència sexual a la frontera entre Mèxic i els Estats Units o les conseqüències del colonialisme espanyol a Guinea equatorial.
Adjuntem el programa de la mostra i una imatge del cartell del documental Les glaneurs et la glaneuse (Los espigadores y la espigadora) d'Agnès Varda (França, 2000).
Divendres, 29 de febrer
Les glaneurs et la glaneuse (Los espigadores y la espigadora), d'Agnès Varda (França, 2000) Societat de consum, pobresa i precarietat laboral.
Presentació a càrrec de Montserrat Rifà, professora de la UAB
Divendres, 28 de març
Grass (Marihuana), de Ron Mann (Estats Units, 2000) V.O.S.
Sobre la història de la Marihuana.
Presentació a càrrec de Jordi Bernabeu, tècnic de salut
Divendres, 25 d'abril
Performing the border, d' Úrsula Biemann (Mèxic Suïssa, 1999) Divisió del treball, producció post fordista i violència sexual a la frontera entre Mèxic i els Estats Units.
Presentació a càrrec de Judit Vidiella, professora de la UB i membre del CECACE (Centre d'Estudis sobre els Canvis en la Cultura i l'Educació)
Divendres, 30 de maig
Memòria Negra, de Xavier Montanyà (Espanya, 2007) Conseqüències del colonialisme espanyol a Guinea equatorial.
Presentació a càrrec de Xavier Montanyà, l'autor del documental