Ingredients:
1 Activia Danone de llima llimona
Una mica d’escorça de llima
Per a la gelatina de rom:
140 ml de rom blanc
20 grams de sucre
20 ml d’aigua
Unes fulles de menta fresca
Un parell de fulles de gelatina
Preparació de la gelatina
Poseu els fulls de gelatina en remull, coberts d’aigua freda, durant uns deu minuts.
Poseu el rom en un cassó, juntament amb el sucre i l’aigua escalfeu-lo fins que es dissolgui el sucre. Afegiu-hi els fulls de gelatina remullats ben escorreguts de l’aigua i remeneu-ho bé fins que els fulls es desfacin. Trinxeu la menta i reserveu-la.
Agafeu un motlle allargat de silicona i poseu-hi el preparat de rom i la menta trinxada procurant que quedi ben repartida. Deixeu-ho quallar a la nevera.
Cal tenir en compte que un iogurt dona per a preparar dues racions i que la gelatina que hem preparat dona per a de dotze racions.
Presentació:
Poseu una cullerada de iogurt en una copa poseu-hi una mica d’escorça de llima ratllada, un altra cullerada de iogurt i acabeu la presentació amb els daus de la gelatina de rom i menta.
Mousse de mojito
Cada cap de setmana, els ingredients i tots els detalls de l'elaboració d'un nou i suculent plat

ARA A PORTADA
Publicat el 30 de desembre de 2016 a les 22:35
Actualitzat el 30 de desembre de 2016 a les 22:38
Et pot interessar
-
Societat Una delegació del Vallès Oriental participa dels actes de l’alliberament de Mauthausen
-
Societat Barnusell: «Ampliar el parc d’habitatge de lloguer assequible a Granollers és una prioritat»
-
Societat L’abril de 2025 tanca amb una intensa davallada de l’atur al Vallès Oriental
-
Societat Granollers rep el reconeixement com a Ciutat de la Ciència i la Innovació
-
Societat L'Hospital de Granollers s'ampliarà amb deu quiròfans nous
-
Societat Bigues i Riells del Fai es prepara per a la campanya de prevenció d'incendis