Mousse de mojito

Cada cap de setmana, els ingredients i tots els detalls de l'elaboració d'un nou i suculent plat

Publicat el 30 de desembre de 2016 a les 22:35
Actualitzat el 30 de desembre de 2016 a les 22:38
Ingredients:

1 Activia Danone de llima llimona
Una mica d’escorça de llima

Per a la gelatina de rom:
140 ml de rom blanc
20 grams de sucre
20 ml d’aigua
Unes fulles de menta fresca
Un  parell de fulles de gelatina
 
Preparació de la gelatina

Poseu els fulls de gelatina en remull, coberts d’aigua freda, durant uns deu minuts.
Poseu el rom en un cassó, juntament amb el sucre i l’aigua escalfeu-lo fins que es dissolgui el sucre. Afegiu-hi els fulls de gelatina remullats ben escorreguts de l’aigua i remeneu-ho bé fins que els fulls es desfacin. Trinxeu la menta i reserveu-la.

Agafeu un motlle allargat de silicona i poseu-hi el preparat de rom i la menta trinxada procurant que quedi ben repartida. Deixeu-ho quallar a la nevera.

Cal tenir en compte que un iogurt dona per a preparar dues racions i que la gelatina que hem preparat dona per a de dotze racions.

Presentació:

Poseu una cullerada de iogurt en una copa poseu-hi una mica d’escorça de llima ratllada, un altra cullerada de iogurt i acabeu la presentació amb els daus de la gelatina de rom i menta.