Ingredients:
1 Activia Danone de llima llimona
Una mica d’escorça de llima
Per a la gelatina de rom:
140 ml de rom blanc
20 grams de sucre
20 ml d’aigua
Unes fulles de menta fresca
Un parell de fulles de gelatina
Preparació de la gelatina
Poseu els fulls de gelatina en remull, coberts d’aigua freda, durant uns deu minuts.
Poseu el rom en un cassó, juntament amb el sucre i l’aigua escalfeu-lo fins que es dissolgui el sucre. Afegiu-hi els fulls de gelatina remullats ben escorreguts de l’aigua i remeneu-ho bé fins que els fulls es desfacin. Trinxeu la menta i reserveu-la.
Agafeu un motlle allargat de silicona i poseu-hi el preparat de rom i la menta trinxada procurant que quedi ben repartida. Deixeu-ho quallar a la nevera.
Cal tenir en compte que un iogurt dona per a preparar dues racions i que la gelatina que hem preparat dona per a de dotze racions.
Presentació:
Poseu una cullerada de iogurt en una copa poseu-hi una mica d’escorça de llima ratllada, un altra cullerada de iogurt i acabeu la presentació amb els daus de la gelatina de rom i menta.
Mousse de mojito
Cada cap de setmana, els ingredients i tots els detalls de l'elaboració d'un nou i suculent plat
ARA A PORTADA
Publicat el 30 de desembre de 2016 a les 22:35
Actualitzat el 30 de desembre de 2016 a les 22:38
Et pot interessar
-
Societat
Renfe i el Govern ampliaran finalment la freqüència dels busos entre la Garriga i Barcelona pel macrotall de l'R3
-
Societat
Dispositiu especial de trànsit per al Gran Premi de MotoGP a Montmeló
-
Societat
Aquests seran els cursos de l'escola d'adults de Cardedeu el 2025-2026
-
Societat
Tomben la històrica estació de tren de Parets pel desdoblament de l'R3
-
Societat
Festa Major de Granollers: tota la programació
-
Societat
Una doctora de l'Hospital de Granollers a una pacient: «Si no em parla en espanyol no l'atendré»
