Ous Abissinis

Cada cap de setmana, els ingredients i tots els detalls de l'elaboració d'un nou i suculent plat

Publicat el 28 d’agost de 2015 a les 23:59

Foto: Manel Baxerias


Ingredients per a 2 persones
 
4 ous durs
Farina Yolanda
Sal
Cervesa
Oli per fregir
 
Preparació:
 
Coeu els ous en aigua bullent durant uns deu minuts per assegurar que queden durs. Deixeu-los refredar fins a temperatura ambient, peleu-los i talleu-los curosament en rodelles.
 
Un cop tallats el ous, prepareu una pasta amb la farina i un raig de cervesa, remeneu fins a aconseguir una pasta homogènia sense grumolls i clara, però no líquida.
 
Poseu oli per fregir els ous en una paella. Quan comenci a estar calent, saleu les rodelles d’ou i tot seguit, arrebosseu-les amb la pasta i poseu-les a la paella. Quan estiguin daurades les gireu per acabar-les de fregir i, tan bon punt agafin un color daurat, retireu-les del foc i col·loqueu-les sobre un paper de cuina perquè absorbeixi l'excés d’oli.

Fet això, ja els podeu emplatar i servir. Nosaltres ho hem fet amb una mica d’amanida i uns espàrrecs amb maionesa.