Premien 42 establiments del Vallès Oriental amb el segell de qualitat turística

A la comarca hi ha 62 empreses i serveis adherits fins ara al projecte SICTED, dels quals 42 han obtingut el distintiu de qualitat el 2013

Publicat el 25 de març de 2014 a les 19:00
Acte lliurament remis SICTED Foto: Ajuntament Caldes de Montbui

L’Espai Can Rius de Caldes de Montbui, va acollir aquest dilluns, l’acte de lliurament  dels distintius de qualitat turística SICTED a 42 establiments de la comarca. L’acte va tenir lloc en el marc de la jornada de treball Turisme Vallès 2014, en la qual van participar una vuitantena d’empreses i professionals vinculats al Turisme del Vallès Oriental.  A Caldes de Montbui són set els establiments que han renovat el segell de qualitat SICTED  (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions), promogut per la Diputació de Barcelona, la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona i el Consell Comarcal del Vallès Oriental que és l’entitat gestora del projecte.
 
Al Vallès Oriental hi ha 62 empreses i serveis adherits fins ara al projecte SICTED, dels quals 42 han obtingut el distintiu de qualitat el 2013 i 18 segueixen treballant per obtenir-lo en la propera campanya. El SICTED reconeix l'esforç i el compromís amb la qualitat i la millora contínua en l'àmbit turístic. Per tal d’obtenir el guardó, les empreses han hagut de treballar en les diferents àrees de gestió, com ara els recursos humans, l’organització i infraestructures, la informació i comercialització, la satisfacció del client i la gestió mediambiental.
 
L’any 2013 ha estat el novè any, que la comarca, participa en aquest projecte de millora de la qualitat turística en destinació. El Vallès Oriental va apostar per iniciar-se en aquest projecte de qualitat turística a través d’un dels productes més característics de la comarca, la Ruta Modernista del Vallès Oriental. Els anys següents, el projecte d’implantació del SICTED s'ha anat estenent al conjunt de tot el territori.
 
Presentació del Col·lectiu CuinaVO
L’acte de lliurament de les distincions va cloure amb un tast elaborat pel col·lectiu que, d’aquesta forma es presentava en societat. CuinaVO és una agrupació voluntària de cuiners i restaurants del Vallès Oriental, alguns d’ells distingits ahir pel SICTED, i una plataforma que promou i difon les virtuts i singularitats de la cuina vallesana. La seva proposta es bassa en una cuina de territori, de proximitat i qualitat.