Ingredients per a 2 persones:
4 albercocs
1 o 2 sobres de sucre de bar (o 8/10 grams de sucre)
1 mousse de iogurt natural
Fulles de menta fresca
Preparació:
Obriu pel mig els albercocs i traieu-los-hi els pinyols, poseu els mitjos albercocs cara amunt i escampeu el sucre per damunt de les meitats, un cop ensucrats cremeu el sucre amb un bufador o amb una planxa de les de cremar sucre. Poseu a cada meitat d’albercoc una quenelle* de mousse de iogurt. Ho decorareu amb una fulla de menta sobre cada peça. Ja podeu servir-ho.
Ràpid, bo, fàcil i sobre tot natural, una altra manera de fer menjar fruita als nens.
*Quenelle en el cas del iogurt es la quantitat que podem agafar-ne contraposant dues culleres de postres una contra l’altra
RECEPTA Albercocs caramel·litzats amb mousse de iogurt
Cada cap de setmana, les millors receptes

- Albercocs caramel·litzats amb mousse de iogurt -
- Manel Baxerias
ARA A PORTADA
Publicat el 29 de juny de 2019 a les 23:45
Actualitzat el 29 de juny de 2019 a les 23:47
Et pot interessar
-
Societat La penúltima fase de la reforma de l’avinguda Sant Esteve de Granollers està a punt d'acabar
-
Societat Els bombers de Granollers fan un minut de silenci per al company mort a l'incendi del Baix Ebre
-
Societat Granollers projecta una nova escola bressol i millores en equipaments municipals
-
Societat Un accident a la C-33 a l'altura de Mollet del Vallès ha creat retencions de 2 quilòmetres
-
Societat El llançament de pintura a Pilar Rahola acaba amb un judici per «danys» i «antisemitisme»
-
Societat Berta Arcos és la jove que representarà Granollers en la Conferència Internacional de Joves per la Pau