Ingredients per a 2 persones:
4 albercocs
1 o 2 sobres de sucre de bar (o 8/10 grams de sucre)
1 mousse de iogurt natural
Fulles de menta fresca
Preparació:
Obriu pel mig els albercocs i traieu-los-hi els pinyols, poseu els mitjos albercocs cara amunt i escampeu el sucre per damunt de les meitats, un cop ensucrats cremeu el sucre amb un bufador o amb una planxa de les de cremar sucre. Poseu a cada meitat d’albercoc una quenelle* de mousse de iogurt. Ho decorareu amb una fulla de menta sobre cada peça. Ja podeu servir-ho.
Ràpid, bo, fàcil i sobre tot natural, una altra manera de fer menjar fruita als nens.
*Quenelle en el cas del iogurt es la quantitat que podem agafar-ne contraposant dues culleres de postres una contra l’altra
RECEPTA Albercocs caramel·litzats amb mousse de iogurt
Cada cap de setmana, les millors receptes

- Albercocs caramel·litzats amb mousse de iogurt -
- Manel Baxerias
ARA A PORTADA
Publicat el 29 de juny de 2019 a les 23:45
Actualitzat el 29 de juny de 2019 a les 23:47
Et pot interessar
-
Societat Dispositiu especial de trànsit per al Gran Premi de MotoGP a Montmeló
-
Societat Aquests seran els cursos de l'escola d'adults de Cardedeu el 2025-2026
-
Societat Tomben la històrica estació de tren de Parets pel desdoblament de l'R3
-
Societat Festa Major de Granollers: tota la programació
-
Societat Una doctora de l'Hospital de Granollers a una pacient: «Si no em parla en espanyol no l'atendré»
-
Societat Granollers fa el primer pas cap a l'habitatge cooperatiu: «Saber que no et faran fora dona estabilitat i tranquil·litat»