Ingredients per a 2 persones:
4 albercocs
1 o 2 sobres de sucre de bar (o 8/10 grams de sucre)
1 mousse de iogurt natural
Fulles de menta fresca
Preparació:
Obriu pel mig els albercocs i traieu-los-hi els pinyols, poseu els mitjos albercocs cara amunt i escampeu el sucre per damunt de les meitats, un cop ensucrats cremeu el sucre amb un bufador o amb una planxa de les de cremar sucre. Poseu a cada meitat d’albercoc una quenelle* de mousse de iogurt. Ho decorareu amb una fulla de menta sobre cada peça. Ja podeu servir-ho.
Ràpid, bo, fàcil i sobre tot natural, una altra manera de fer menjar fruita als nens.
*Quenelle en el cas del iogurt es la quantitat que podem agafar-ne contraposant dues culleres de postres una contra l’altra
RECEPTA Albercocs caramel·litzats amb mousse de iogurt
Cada cap de setmana, les millors receptes

- Albercocs caramel·litzats amb mousse de iogurt -
- Manel Baxerias
Ara a portada
-
Successos Detenen un home que venia drogues a l’aparcament d’un festival de música a Montmeló Redacció
-
-
Successos Dos detinguts per intentar sostreure una bossa de mà en un aparcament de Granollers Redacció
-
-
Societat Un incendi en una nau d'autocaravanes de Granollers obliga al confinament d'una zona comercial
Publicat el 29 de juny de 2019 a les 23:45
Actualitzat el 29 de juny de 2019 a les 23:47
Et pot interessar
-
Societat Bigues i Riells del Fai es prepara per a la campanya de prevenció d'incendis
-
Societat Quatre llocs curiosos del Vallès Oriental que has de visitar
-
Societat Comença l’última fase de les obres de l’avinguda Sant Esteve de Granollers
-
Societat La Fira Guia’t del Vallès Oriental estrena emplaçament amb rècord d’assistència