Ingredients per a 2 persones:
4 albercocs
1 o 2 sobres de sucre de bar (o 8/10 grams de sucre)
1 mousse de iogurt natural
Fulles de menta fresca
Preparació:
Obriu pel mig els albercocs i traieu-los-hi els pinyols, poseu els mitjos albercocs cara amunt i escampeu el sucre per damunt de les meitats, un cop ensucrats cremeu el sucre amb un bufador o amb una planxa de les de cremar sucre. Poseu a cada meitat d’albercoc una quenelle* de mousse de iogurt. Ho decorareu amb una fulla de menta sobre cada peça. Ja podeu servir-ho.
Ràpid, bo, fàcil i sobre tot natural, una altra manera de fer menjar fruita als nens.
*Quenelle en el cas del iogurt es la quantitat que podem agafar-ne contraposant dues culleres de postres una contra l’altra
RECEPTA Albercocs caramel·litzats amb mousse de iogurt
Cada cap de setmana, les millors receptes

- Albercocs caramel·litzats amb mousse de iogurt -
- Manel Baxerias
ARA A PORTADA
Publicat el 29 de juny de 2019 a les 23:45
Actualitzat el 29 de juny de 2019 a les 23:47
Et pot interessar
-
Societat Un nadó d'un mes, ferit greu amb cremades al cap per l'impacte d'un petard a Palau-Solità i Plegamans
-
Societat El Vallès Oriental, la segona comarca en rebre més migració d'altres zones de Catalunya
-
Societat Renfe ofereix unes 2.900 places de bus durant el tall ferroviari entre Montcada i Reixac i Granollers
-
Societat La millor coca de Sant Joan 2025 de llardons es fa a Granollers
-
Societat L’escola Anselm Clavé de Mollet, obligada a tancar
-
Societat Aquests són els noms més habituals al Vallès Oriental