Ingredients:
2 braons de porc
1 ceba lila
1 tomàquet
1 got de vi ranci
1 got de brandy
1 grat d’herbes provençals
Pebre negre
Oli i sal
Preparació:
Tallem la ceba en juliana i la posem al fons de la safata del forn juntament amb el tomàquet i els braons ben salpebrats hi posem un bon raig d’oli, tapem la safata amb paper de plata i ho posem al forn, preescalfat a 150º durant uns 90 minuts. Després destapem girem les peces i afegim el polsim d’herbes provençals més el vi ranci i el brandy, ho tornem a posar al forn per espai d’uns trenta minuts més, aquesta vegada destapat amb cura de ruixar-lo amb el seu propi líquid cada deu minuts aproximadament, si queda molt sec hi podem afegir un gotet d’aigua, passats els trenta minuts comprovem la cocció i ja podem servir.
- Braons de porc al forn -
- Manel Baxerias
ARA A PORTADA
Publicat el 13 de març de 2021 a les 18:50
Actualitzat el 13 de març de 2021 a les 18:52
Et pot interessar
-
Societat
Renfe i el Govern ampliaran finalment la freqüència dels busos entre la Garriga i Barcelona pel macrotall de l'R3
-
Societat
Dispositiu especial de trànsit per al Gran Premi de MotoGP a Montmeló
-
Societat
Aquests seran els cursos de l'escola d'adults de Cardedeu el 2025-2026
-
Societat
Tomben la històrica estació de tren de Parets pel desdoblament de l'R3
-
Societat
Festa Major de Granollers: tota la programació
-
Societat
Una doctora de l'Hospital de Granollers a una pacient: «Si no em parla en espanyol no l'atendré»
