Ingredients:
2 braons de porc
1 ceba lila
1 tomàquet
1 got de vi ranci
1 got de brandy
1 grat d’herbes provençals
Pebre negre
Oli i sal
Preparació:
Tallem la ceba en juliana i la posem al fons de la safata del forn juntament amb el tomàquet i els braons ben salpebrats hi posem un bon raig d’oli, tapem la safata amb paper de plata i ho posem al forn, preescalfat a 150º durant uns 90 minuts. Després destapem girem les peces i afegim el polsim d’herbes provençals més el vi ranci i el brandy, ho tornem a posar al forn per espai d’uns trenta minuts més, aquesta vegada destapat amb cura de ruixar-lo amb el seu propi líquid cada deu minuts aproximadament, si queda molt sec hi podem afegir un gotet d’aigua, passats els trenta minuts comprovem la cocció i ja podem servir.

- Braons de porc al forn -
- Manel Baxerias
ARA A PORTADA
-
-
El Torneig d’Històrics del Vallès Oriental 2025 se celebrarà del 29 d’agost al 6 de setembre Redacció
-
"Són 50 històries d'esforç, passió i talent a la comarca del Baix Montseny" Bernat Castanyer Colomer
-
Catalunya afronta la segona onada de calor: quan i on s'assoliran temperatures extremes? Arnau Urgell i Vidal
-
Publicat el 13 de març de 2021 a les 18:50
Actualitzat el 13 de març de 2021 a les 18:52
Et pot interessar
-
Societat El Consell Comarcal del Vallès Oriental assegura que ja ha pagat a totes les escoles per cobrir les beques menjador
-
Societat Una manifestació a Montornès demana esclarir la mort del jove abatut per la policia
-
Societat Pedregada a l'AP-7: es generen cues importants i Trànsit demana precaució
-
Societat La Festa Major de Blancs i Blaus 2025 de Granollers arriba amb un programa de més de 250 actes
-
Societat Granollers destinarà quasi tres milions d'euros a rehabilitar la muralla medieval
-
Societat Nova planta de Grifols al Vallès Oriental per doblar la capacitat de fraccionament de plasma