Ingredients:
2 braons de porc
1 ceba lila
1 tomàquet
1 got de vi ranci
1 got de brandy
1 grat d’herbes provençals
Pebre negre
Oli i sal
Preparació:
Tallem la ceba en juliana i la posem al fons de la safata del forn juntament amb el tomàquet i els braons ben salpebrats hi posem un bon raig d’oli, tapem la safata amb paper de plata i ho posem al forn, preescalfat a 150º durant uns 90 minuts. Després destapem girem les peces i afegim el polsim d’herbes provençals més el vi ranci i el brandy, ho tornem a posar al forn per espai d’uns trenta minuts més, aquesta vegada destapat amb cura de ruixar-lo amb el seu propi líquid cada deu minuts aproximadament, si queda molt sec hi podem afegir un gotet d’aigua, passats els trenta minuts comprovem la cocció i ja podem servir.

- Braons de porc al forn -
- Manel Baxerias
ARA A PORTADA
-
Berta García, una de les millors notes de la selectivitat: «És important estudiar però també descansar» Bernat Castanyer Colomer
-
-
La CUP Vallgorguina denuncia «poca transparència» del govern municipal en el darrer ple Bernat Castanyer Colomer
-
Un nadó d'un mes, ferit greu amb cremades al cap per l'impacte d'un petard a Palau-Solità i Plegamans Redacció
-
Publicat el 13 de març de 2021 a les 18:50
Actualitzat el 13 de març de 2021 a les 18:52
Et pot interessar
-
Societat El Vallès Oriental, la segona comarca en rebre més migració d'altres zones de Catalunya
-
Societat Renfe ofereix unes 2.900 places de bus durant el tall ferroviari entre Montcada i Reixac i Granollers
-
Societat La millor coca de Sant Joan 2025 de llardons es fa a Granollers
-
Societat L’escola Anselm Clavé de Mollet, obligada a tancar
-
Societat Aquests són els noms més habituals al Vallès Oriental
-
Societat Una delegació del Vallès Oriental participa dels actes de l’alliberament de Mauthausen