Ingredients:
2 braons de porc
1 ceba lila
1 tomàquet
1 got de vi ranci
1 got de brandy
1 grat d’herbes provençals
Pebre negre
Oli i sal
Preparació:
Tallem la ceba en juliana i la posem al fons de la safata del forn juntament amb el tomàquet i els braons ben salpebrats hi posem un bon raig d’oli, tapem la safata amb paper de plata i ho posem al forn, preescalfat a 150º durant uns 90 minuts. Després destapem girem les peces i afegim el polsim d’herbes provençals més el vi ranci i el brandy, ho tornem a posar al forn per espai d’uns trenta minuts més, aquesta vegada destapat amb cura de ruixar-lo amb el seu propi líquid cada deu minuts aproximadament, si queda molt sec hi podem afegir un gotet d’aigua, passats els trenta minuts comprovem la cocció i ja podem servir.

- Braons de porc al forn -
- Manel Baxerias
ARA A PORTADA
Publicat el 13 de març de 2021 a les 18:50
Actualitzat el 13 de març de 2021 a les 18:52
Et pot interessar
-
Societat La penúltima fase de la reforma de l’avinguda Sant Esteve de Granollers està a punt d'acabar
-
Societat Els bombers de Granollers fan un minut de silenci per al company mort a l'incendi del Baix Ebre
-
Societat Un accident a la C-33 a l'altura de Mollet del Vallès ha creat retencions de 2 quilòmetres
-
Societat El llançament de pintura a Pilar Rahola acaba amb un judici per «danys» i «antisemitisme»
-
Societat Berta Arcos és la jove que representarà Granollers en la Conferència Internacional de Joves per la Pau
-
Societat Berta García, una de les millors notes de la selectivitat: «És important estudiar però també descansar»