RECEPTA Braons de porc al forn

Cada cap de setmana, les millor receptes

  • Braons de porc al forn -
Publicat el 13 de març de 2021 a les 18:50
Actualitzat el 13 de març de 2021 a les 18:52
Ingredients:

2 braons de porc

1 ceba lila

1 tomàquet

1 got de vi ranci

1 got de brandy

1 grat d’herbes provençals

Pebre negre

Oli i sal

Preparació:

Tallem la ceba en juliana i la posem al fons de la safata del forn juntament amb el tomàquet i els braons ben salpebrats hi posem un bon raig d’oli, tapem la safata amb paper de plata i ho posem al forn, preescalfat a 150º durant uns 90 minuts. Després destapem girem les peces i afegim el polsim d’herbes provençals més el vi ranci i el brandy, ho tornem a posar al forn per espai d’uns trenta minuts més, aquesta vegada destapat amb cura de  ruixar-lo amb el seu propi líquid cada deu minuts aproximadament, si queda molt sec hi podem afegir un gotet d’aigua, passats els trenta minuts comprovem la cocció i ja podem servir.