Ingredients:
Carxofes
Potes de pop bullit
Patates
Oli d'oliva extra verge
Sal Maldon
Pebre vermell dolç
Pebre vermell picant
Oli de gira-sol per confitar
Preparació:
Peleu i renteu unes patates, i talleu-les amb la mandolina. Reserveu. Netegeu les carxofes, traient les fulles més dures, i talleu-les ben fines amb una mandolina. Reserveu.
Poseu en un cassó a escalfar l’oli de gira-sol fins a una temperatura màxima de 60-70ºC, arribat aquesta temperatura poseu a confitar les patates i les carxofes, confitareu fins que les patates estiguin cuites, arribat aquest punt les escorrereu d’oli sobre uns paper de cuina.
Talleu el pop el mes fi possible i deixeu-lo sobre de papers de cuina.
La presentació del plat serà posant una lamina de carxofa i una de patata fent com una flor i sobre de les verdures disposeu les lamines de pop que amanireu amb una mica de pebre vermell dolç i una mica del picant, culminareu amb sal Maldon i un bon raig d’oli d’oliva extra verge.

- Carpaccio de carxofes, patata i pop -
- Manel Baxerias
ARA A PORTADA
Publicat el 24 d’abril de 2021 a les 17:55
Actualitzat el 24 d’abril de 2021 a les 17:59
Et pot interessar
-
Societat Dispositiu especial de trànsit per al Gran Premi de MotoGP a Montmeló
-
Societat Aquests seran els cursos de l'escola d'adults de Cardedeu el 2025-2026
-
Societat Tomben la històrica estació de tren de Parets pel desdoblament de l'R3
-
Societat Festa Major de Granollers: tota la programació
-
Societat Una doctora de l'Hospital de Granollers a una pacient: «Si no em parla en espanyol no l'atendré»
-
Societat Granollers fa el primer pas cap a l'habitatge cooperatiu: «Saber que no et faran fora dona estabilitat i tranquil·litat»