Ingredients:
Carxofes
Potes de pop bullit
Patates
Oli d'oliva extra verge
Sal Maldon
Pebre vermell dolç
Pebre vermell picant
Oli de gira-sol per confitar
Preparació:
Peleu i renteu unes patates, i talleu-les amb la mandolina. Reserveu. Netegeu les carxofes, traient les fulles més dures, i talleu-les ben fines amb una mandolina. Reserveu.
Poseu en un cassó a escalfar l’oli de gira-sol fins a una temperatura màxima de 60-70ºC, arribat aquesta temperatura poseu a confitar les patates i les carxofes, confitareu fins que les patates estiguin cuites, arribat aquest punt les escorrereu d’oli sobre uns paper de cuina.
Talleu el pop el mes fi possible i deixeu-lo sobre de papers de cuina.
La presentació del plat serà posant una lamina de carxofa i una de patata fent com una flor i sobre de les verdures disposeu les lamines de pop que amanireu amb una mica de pebre vermell dolç i una mica del picant, culminareu amb sal Maldon i un bon raig d’oli d’oliva extra verge.

- Carpaccio de carxofes, patata i pop -
- Manel Baxerias
ARA A PORTADA
Publicat el 24 d’abril de 2021 a les 17:55
Actualitzat el 24 d’abril de 2021 a les 17:59
Et pot interessar
-
Societat L’escola Anselm Clavé de Mollet, obligada a tancar
-
Societat Aquests són els noms més habituals al Vallès Oriental
-
Societat Una delegació del Vallès Oriental participa dels actes de l’alliberament de Mauthausen
-
Societat Barnusell: «Ampliar el parc d’habitatge de lloguer assequible a Granollers és una prioritat»
-
Societat L’abril de 2025 tanca amb una intensa davallada de l’atur al Vallès Oriental
-
Societat Granollers rep el reconeixement com a Ciutat de la Ciència i la Innovació