Ingredients:
Carxofes
Potes de pop bullit
Patates
Oli d'oliva extra verge
Sal Maldon
Pebre vermell dolç
Pebre vermell picant
Oli de gira-sol per confitar
Preparació:
Peleu i renteu unes patates, i talleu-les amb la mandolina. Reserveu. Netegeu les carxofes, traient les fulles més dures, i talleu-les ben fines amb una mandolina. Reserveu.
Poseu en un cassó a escalfar l’oli de gira-sol fins a una temperatura màxima de 60-70ºC, arribat aquesta temperatura poseu a confitar les patates i les carxofes, confitareu fins que les patates estiguin cuites, arribat aquest punt les escorrereu d’oli sobre uns paper de cuina.
Talleu el pop el mes fi possible i deixeu-lo sobre de papers de cuina.
La presentació del plat serà posant una lamina de carxofa i una de patata fent com una flor i sobre de les verdures disposeu les lamines de pop que amanireu amb una mica de pebre vermell dolç i una mica del picant, culminareu amb sal Maldon i un bon raig d’oli d’oliva extra verge.

- Carpaccio de carxofes, patata i pop -
- Manel Baxerias
Ara a portada
-
Successos Detenen un home que venia drogues a l’aparcament d’un festival de música a Montmeló Redacció
-
-
Successos Dos detinguts per intentar sostreure una bossa de mà en un aparcament de Granollers Redacció
-
-
Societat Un incendi en una nau d'autocaravanes de Granollers obliga al confinament d'una zona comercial
Publicat el 24 d’abril de 2021 a les 17:55
Actualitzat el 24 d’abril de 2021 a les 17:59
Et pot interessar
-
Societat Bigues i Riells del Fai es prepara per a la campanya de prevenció d'incendis
-
Societat Quatre llocs curiosos del Vallès Oriental que has de visitar
-
Societat Comença l’última fase de les obres de l’avinguda Sant Esteve de Granollers
-
Societat La Fira Guia’t del Vallès Oriental estrena emplaçament amb rècord d’assistència