Ingredients:
Carxofes
Potes de pop bullit
Patates
Oli d'oliva extra verge
Sal Maldon
Pebre vermell dolç
Pebre vermell picant
Oli de gira-sol per confitar
Preparació:
Peleu i renteu unes patates, i talleu-les amb la mandolina. Reserveu. Netegeu les carxofes, traient les fulles més dures, i talleu-les ben fines amb una mandolina. Reserveu.
Poseu en un cassó a escalfar l’oli de gira-sol fins a una temperatura màxima de 60-70ºC, arribat aquesta temperatura poseu a confitar les patates i les carxofes, confitareu fins que les patates estiguin cuites, arribat aquest punt les escorrereu d’oli sobre uns paper de cuina.
Talleu el pop el mes fi possible i deixeu-lo sobre de papers de cuina.
La presentació del plat serà posant una lamina de carxofa i una de patata fent com una flor i sobre de les verdures disposeu les lamines de pop que amanireu amb una mica de pebre vermell dolç i una mica del picant, culminareu amb sal Maldon i un bon raig d’oli d’oliva extra verge.

- Carpaccio de carxofes, patata i pop -
- Manel Baxerias
ARA A PORTADA
Publicat el 24 d’abril de 2021 a les 17:55
Actualitzat el 24 d’abril de 2021 a les 17:59
Et pot interessar
-
Societat La penúltima fase de la reforma de l’avinguda Sant Esteve de Granollers està a punt d'acabar
-
Societat Els bombers de Granollers fan un minut de silenci per al company mort a l'incendi del Baix Ebre
-
Societat Granollers projecta una nova escola bressol i millores en equipaments municipals
-
Societat Un accident a la C-33 a l'altura de Mollet del Vallès ha creat retencions de 2 quilòmetres
-
Societat El llançament de pintura a Pilar Rahola acaba amb un judici per «danys» i «antisemitisme»
-
Societat Berta Arcos és la jove que representarà Granollers en la Conferència Internacional de Joves per la Pau