RECEPTA ​Carpaccio de carxofes, patata i pop

Cada cap de setmana, les millor receptes

  • Carpaccio de carxofes, patata i pop -
Publicat el 24 d’abril de 2021 a les 17:55
Actualitzat el 24 d’abril de 2021 a les 17:59
Ingredients:

Carxofes

Potes de pop bullit

Patates

Oli d'oliva extra verge

Sal Maldon

Pebre vermell dolç

Pebre vermell picant

Oli de gira-sol per confitar

 

Preparació:

Peleu i renteu unes patates, i talleu-les amb la mandolina. Reserveu. Netegeu les carxofes, traient les fulles més dures, i talleu-les ben fines amb una mandolina. Reserveu.

Poseu en un cassó a escalfar l’oli de gira-sol fins a una temperatura màxima de 60-70ºC, arribat aquesta temperatura poseu a confitar les patates i les carxofes, confitareu fins que les patates estiguin cuites, arribat aquest punt les escorrereu d’oli sobre uns paper de cuina.

Talleu el pop el mes fi possible i deixeu-lo sobre de papers de cuina.

La presentació del plat serà posant una lamina de carxofa i una de patata fent com una flor i sobre de les verdures disposeu les lamines de pop que amanireu amb una mica de pebre vermell dolç i una mica del picant, culminareu amb sal Maldon i un bon raig d’oli d’oliva extra verge.