Ingredients per a 2 persones:
500 grams de cigrons cuits
1 ceba mitjana de figueres
1 pastanaga petita
2 tomàquets madurs
1 barnilla de costella de porc tallada a trossos petits
25 grams de daus de pernil ibèric
250 ml de brou de verdures o aigua si no en teniu
1 fulla de llorer
Oli d’oliva extra verge
Sal
Pebre negre
Preparació:
Salpebrem els trossos de costella de porc i, en una cassola amb un rajolí d’oli d’oliva, posem a daurar els trossos de costella juntament amb la fulla de llorer, tant bon punt estiguin daurats el traiem i reservem.
A la mateixa cassola i posarem a sofregir la ceba tallada en brunoise a foc suau. A mitja cocció afegirem la pastanaga tallada a daus ben petits. Quan la ceba estigui ben sofregida incorporarem el tomàquet ratllat sense les llavors, deixarem que tot es confiti, tornarem a incorporar el talls de costella reservada juntament amb els trosset de pernil ibèric, ho remenarem un parell de cops i afegirem el cigrons cuits i també el brou. Deixem coure tot el conjunt uns 15 minuts, aproximadament. El temps just perquè s’assentin tots els ingredients i quedi un guisat ben saborós. Rectificarem el punt de sal i pebre si fos necessari.

- Cigrons guisats amb costella de porc -
- Manel Baxerias
ARA A PORTADA
Publicat el 07 de maig de 2021 a les 17:43
Actualitzat el 07 de maig de 2021 a les 17:46
Et pot interessar
-
Societat El Consell Comarcal del Vallès Oriental assegura que ja ha pagat a totes les escoles per cobrir les beques menjador
-
Societat Una manifestació a Montornès demana esclarir la mort del jove abatut per la policia
-
Societat Pedregada a l'AP-7: es generen cues importants i Trànsit demana precaució
-
Societat La Festa Major de Blancs i Blaus 2025 de Granollers arriba amb un programa de més de 250 actes
-
Societat Granollers destinarà quasi tres milions d'euros a rehabilitar la muralla medieval
-
Societat Nova planta de Grifols al Vallès Oriental per doblar la capacitat de fraccionament de plasma