Ingredients per a 2 persones:
500 grams de cigrons cuits
1 ceba mitjana de figueres
1 pastanaga petita
2 tomàquets madurs
1 barnilla de costella de porc tallada a trossos petits
25 grams de daus de pernil ibèric
250 ml de brou de verdures o aigua si no en teniu
1 fulla de llorer
Oli d’oliva extra verge
Sal
Pebre negre
Preparació:
Salpebrem els trossos de costella de porc i, en una cassola amb un rajolí d’oli d’oliva, posem a daurar els trossos de costella juntament amb la fulla de llorer, tant bon punt estiguin daurats el traiem i reservem.
A la mateixa cassola i posarem a sofregir la ceba tallada en brunoise a foc suau. A mitja cocció afegirem la pastanaga tallada a daus ben petits. Quan la ceba estigui ben sofregida incorporarem el tomàquet ratllat sense les llavors, deixarem que tot es confiti, tornarem a incorporar el talls de costella reservada juntament amb els trosset de pernil ibèric, ho remenarem un parell de cops i afegirem el cigrons cuits i també el brou. Deixem coure tot el conjunt uns 15 minuts, aproximadament. El temps just perquè s’assentin tots els ingredients i quedi un guisat ben saborós. Rectificarem el punt de sal i pebre si fos necessari.

- Cigrons guisats amb costella de porc -
- Manel Baxerias
ARA A PORTADA
Publicat el 07 de maig de 2021 a les 17:43
Actualitzat el 07 de maig de 2021 a les 17:46
Et pot interessar
-
Societat Un nadó d'un mes, ferit greu amb cremades al cap per l'impacte d'un petard a Palau-Solità i Plegamans
-
Societat El Vallès Oriental, la segona comarca en rebre més migració d'altres zones de Catalunya
-
Societat Renfe ofereix unes 2.900 places de bus durant el tall ferroviari entre Montcada i Reixac i Granollers
-
Societat La millor coca de Sant Joan 2025 de llardons es fa a Granollers
-
Societat L’escola Anselm Clavé de Mollet, obligada a tancar
-
Societat Aquests són els noms més habituals al Vallès Oriental