Ingredients per a 4 persones:
300 grams de xampinyons
½ porro tallat petit
1 patata petita
Oli d'oliva
15 grams de mantega
Caldo vegetal o de pollastre
Sal
Pebre negre acabat de moldre
Per la truita de julivert
1 ou
julivert picat molt fi
Elaboració:
Ofeguem el porro tallat fi amb oli i mantega, quan comenci a quedar transparent afegim la patata tallada a trossets i seguim ofegant, passats un parell de minuts afegim els xampinyons nets i tallats a trossos, donant-los temps a que deixin anar part de l'aigua, tot seguit afegim el brou de verdura o pollastre fins a cobrir, deixant que es coguin tots els ingredients, un cop estiguin cuits, ho passem per la batedora fins a deixar-lo ben fi. Afegim sal i pebre al gust, i deixem coure 1 o 2 minuts més.
Per a l'acompanyament (opcional)
Fem una truita de julivert amb forma de crep i la tallem a quadradets, per acompanyar la crema de xampinyons.
Per a la decoració d'aquest plat servim la crema i en el centre del plat incorporem els trossos de truita i unes gotes d'oli d'oliva verge.

- Crema de xampinyons amb truita estripada -
- Manel Baxerias
ARA A PORTADA
Publicat el 17 de gener de 2021 a les 18:17
Actualitzat el 17 de gener de 2021 a les 18:19
Et pot interessar
-
Societat La penúltima fase de la reforma de l’avinguda Sant Esteve de Granollers està a punt d'acabar
-
Societat Els bombers de Granollers fan un minut de silenci per al company mort a l'incendi del Baix Ebre
-
Societat Granollers projecta una nova escola bressol i millores en equipaments municipals
-
Societat Un accident a la C-33 a l'altura de Mollet del Vallès ha creat retencions de 2 quilòmetres
-
Societat El llançament de pintura a Pilar Rahola acaba amb un judici per «danys» i «antisemitisme»
-
Societat Berta Arcos és la jove que representarà Granollers en la Conferència Internacional de Joves per la Pau