Ingredients per a 2 persones:
200 grams de papardele
½ ceba de Figueres o bé un parell d’escalunyes
50 grams de formatge Parmesà ratllat
2 Rovell d'ou
Pebre negre mòlt al moment
100 grams de cansalada fumada i curada
100 grams de camagrocs
Preparació:
Primer netegem bé els camagrocs, els passem per la paella amb unes gotes d’oli i un polsim de sal, els hi fem una cocció a foc fort per tal que coguin ràpid no deixin anar molta aigua, coem un parell de minuts i reservem.
Posem aigua a escalfar en un olla gran i m’entres s’escalfa l’aigua posem a daurar la cansalada tallada en tires en una paella. Reservem la cansalada quan estigui daurada, afegim una mica d’oli a la paella i posem a sofregir la ceba fins que sigui transparent, arribat aquest punt incorporarem els camagrocs i la cansalada que havíem reservat.
D'altra banda, en un bol batem els rovells dels dos ous i incorporem el formatge ratllat juntament amb una mica de sal i pebre.
Quan l'aigua bulli afegim la sal i tot seguit la pasta, coem durant el temps que indiqui el fabricant perquè quedi aldente o al vostre gust l’escorrem del aigua i l'anem passant a la paella on tenim la cansalada i els camagrocs. Hi anem incorporant la barreja d’ou i parmesà remenem bé per tal que estigui ben integrat amb la salsa i perquè lligui tot també hi incorporem alguna cullerada d’aigua de la cocció de la pasta.

ARA A PORTADA
Publicat el 01 de desembre de 2018 a les 18:57
Actualitzat el 01 de desembre de 2018 a les 19:02
Et pot interessar
-
Societat L’escola Anselm Clavé de Mollet, obligada a tancar
-
Societat Aquests són els noms més habituals al Vallès Oriental
-
Societat Una delegació del Vallès Oriental participa dels actes de l’alliberament de Mauthausen
-
Societat Barnusell: «Ampliar el parc d’habitatge de lloguer assequible a Granollers és una prioritat»
-
Societat L’abril de 2025 tanca amb una intensa davallada de l’atur al Vallès Oriental
-
Societat Granollers rep el reconeixement com a Ciutat de la Ciència i la Innovació