Recepta | ​Pollastre amb ametlles (estil Tailandès)

Cada setmana, les millors receptes

  • Pollastre amb ametlles (estil Tailandès) -
Publicat el 17 de setembre de 2023 a les 11:30
Actualitzat el 17 de setembre de 2023 a les 11:35
Ingredients per a 2 persones

80 grams d’ametlles crues (marcona)

3 contracuixes de pollastre

1 ceba mitjana

1 pebrot verd (tipus italià)

½ pastanaga

2 cullerades soperes de Maizena

Salsa de soja

1 cullerada sopera de salsa d’ostres

Oli d’oliva

Pebre negre


Elaboració:

Posarem a marinar el pollastre en un bol, tallat a trossos petits, afegint-hi una mica de salsa de soja, les cullerades de Maizena, i per últim un raig d’oli. Remeneu-ho tot bé per tal que tot els trossos de pollastre quedin ben marinats. Tapem i deixem reposar a la nevera per espai de ½ h.

Posem a coure les ametlles en una paella amb un rajolí d’oli a foc baix i deixem que vagin torrant-se i agafant color. Arribat aquest punt, les traíem de la paella i reservem.

A la mateixa paella afegim les verdures, la pastanaga tallada a lamines, el pebrot i la ceba a talls grossos, i deixem coure per espai d'un parell de minuts. Passat aquest temps, incorporem una mica mes d’oli i afegim els trossos de pollastre que teníem marinats. Remenem tots els ingredients, i quan comencin a estar cuits el talls de pollastre, afegim un bon raig de la salsa de soja, la salsa d’ostres, i un punt de pebre negre recent molt. Ho remenem tot bé per tal que es lliguin, carn, verdures i suc.

Tan punt tot estigui ben cuit, ja podeu servir, tot acompanyant el plat amb un arròs blanc i amb una mica de salsa de soja.

Per cert, com últimament alguns em demaneu les calories que tenen els plats. Us diré que en aquest cas són unes 180 per cada 100 grams.