Ingredients per a 6 gotets:
1 coliflor, petita
1 alvocat
50 grams de cacau en pols
4 cullerades soperes de xarop atzavara
1 culleradeta d'extracte de vainilla
Un polsim de sal
6 maduixes
Xocolata ratllat
Preparació:
Coem la coliflor desfeta en rams al vapor, els deixem refredar a temperatura ambient i una vegada freds els passem per la batedora, juntament amb l’alvocat, el cacau en pols, l’extracte de vainilla, el polsim de sal i les cullerades de xarop atzavara. Un cop ho tinguem tot ben integrat i homogeni, podrem ajustar el punt de cacau i la dolçor amb més xarop.
Ho repartim en els gotets que guardarem a la nevera, un mínim de 3 hores o fins que estigui llestos per servir, quan hagin agafat consistència. Al moment de servir els decorarem amb xocolata ratllat i una maduixa per got.

- Púding vegà -
- Manel Baxerias
ARA A PORTADA
-
-
El Torneig d’Històrics del Vallès Oriental 2025 se celebrarà del 29 d’agost al 6 de setembre Redacció
-
"Són 50 històries d'esforç, passió i talent a la comarca del Baix Montseny" Bernat Castanyer Colomer
-
Catalunya afronta la segona onada de calor: quan i on s'assoliran temperatures extremes? Arnau Urgell i Vidal
-
Publicat el 04 d’abril de 2019 a les 22:55
Actualitzat el 04 d’abril de 2019 a les 23:00
Et pot interessar
-
Societat El Consell Comarcal del Vallès Oriental assegura que ja ha pagat a totes les escoles per cobrir les beques menjador
-
Societat Una manifestació a Montornès demana esclarir la mort del jove abatut per la policia
-
Societat Pedregada a l'AP-7: es generen cues importants i Trànsit demana precaució
-
Societat La Festa Major de Blancs i Blaus 2025 de Granollers arriba amb un programa de més de 250 actes
-
Societat Granollers destinarà quasi tres milions d'euros a rehabilitar la muralla medieval
-
Societat Nova planta de Grifols al Vallès Oriental per doblar la capacitat de fraccionament de plasma