Ingredients per a 6 gotets:
1 coliflor, petita
1 alvocat
50 grams de cacau en pols
4 cullerades soperes de xarop atzavara
1 culleradeta d'extracte de vainilla
Un polsim de sal
6 maduixes
Xocolata ratllat
Preparació:
Coem la coliflor desfeta en rams al vapor, els deixem refredar a temperatura ambient i una vegada freds els passem per la batedora, juntament amb l’alvocat, el cacau en pols, l’extracte de vainilla, el polsim de sal i les cullerades de xarop atzavara. Un cop ho tinguem tot ben integrat i homogeni, podrem ajustar el punt de cacau i la dolçor amb més xarop.
Ho repartim en els gotets que guardarem a la nevera, un mínim de 3 hores o fins que estigui llestos per servir, quan hagin agafat consistència. Al moment de servir els decorarem amb xocolata ratllat i una maduixa per got.

- Púding vegà -
- Manel Baxerias
ARA A PORTADA
Publicat el 04 d’abril de 2019 a les 22:55
Actualitzat el 04 d’abril de 2019 a les 23:00
Et pot interessar
-
Societat Barnusell: «Ampliar el parc d’habitatge de lloguer assequible a Granollers és una prioritat»
-
Societat L’abril de 2025 tanca amb una intensa davallada de l’atur al Vallès Oriental
-
Societat Granollers rep el reconeixement com a Ciutat de la Ciència i la Innovació
-
Societat L'Hospital de Granollers s'ampliarà amb deu quiròfans nous
-
Societat Bigues i Riells del Fai es prepara per a la campanya de prevenció d'incendis
-
Societat Quatre llocs curiosos del Vallès Oriental que has de visitar