Ingredients per a 6 gotets:
1 coliflor, petita
1 alvocat
50 grams de cacau en pols
4 cullerades soperes de xarop atzavara
1 culleradeta d'extracte de vainilla
Un polsim de sal
6 maduixes
Xocolata ratllat
Preparació:
Coem la coliflor desfeta en rams al vapor, els deixem refredar a temperatura ambient i una vegada freds els passem per la batedora, juntament amb l’alvocat, el cacau en pols, l’extracte de vainilla, el polsim de sal i les cullerades de xarop atzavara. Un cop ho tinguem tot ben integrat i homogeni, podrem ajustar el punt de cacau i la dolçor amb més xarop.
Ho repartim en els gotets que guardarem a la nevera, un mínim de 3 hores o fins que estigui llestos per servir, quan hagin agafat consistència. Al moment de servir els decorarem amb xocolata ratllat i una maduixa per got.

- Púding vegà -
- Manel Baxerias
Ara a portada
Publicat el 04 d’abril de 2019 a les 22:55
Actualitzat el 04 d’abril de 2019 a les 23:00
Et pot interessar
-
Societat Quatre llocs curiosos del Vallès Oriental que has de visitar
-
Societat Comença l’última fase de les obres de l’avinguda Sant Esteve de Granollers
-
Societat La Fira Guia’t del Vallès Oriental estrena emplaçament amb rècord d’assistència
-
Societat Les obres de l'R3 es tornen a enrederir per coincidir amb les de l'R4 a Montcada