RECEPTA Púding vegà de xocolata i maduixes

Cada cap de setmana, les millors receptes

  • Púding vegà -
Publicat el 04 d’abril de 2019 a les 22:55
Actualitzat el 04 d’abril de 2019 a les 23:00
Ingredients per a 6 gotets:

1 coliflor, petita
1 alvocat
50 grams de cacau en pols
4 cullerades soperes de xarop atzavara
1 culleradeta d'extracte de vainilla
Un polsim de sal
6 maduixes
Xocolata ratllat
 
Preparació:

Coem la coliflor desfeta en rams  al vapor, els deixem refredar a temperatura ambient i  una vegada freds els passem per la batedora, juntament amb l’alvocat, el cacau en pols, l’extracte de vainilla, el polsim de sal i les cullerades de xarop atzavara. Un cop ho tinguem tot ben integrat i homogeni, podrem ajustar el punt de cacau i la dolçor amb més xarop.

Ho repartim  en els gotets que guardarem a la nevera, un mínim de 3 hores o fins que estigui llestos per servir, quan hagin agafat consistència. Al moment de servir els decorarem amb xocolata ratllat i una maduixa per got.