Ingredients per a 6 gotets:
1 coliflor, petita
1 alvocat
50 grams de cacau en pols
4 cullerades soperes de xarop atzavara
1 culleradeta d'extracte de vainilla
Un polsim de sal
6 maduixes
Xocolata ratllat
Preparació:
Coem la coliflor desfeta en rams al vapor, els deixem refredar a temperatura ambient i una vegada freds els passem per la batedora, juntament amb l’alvocat, el cacau en pols, l’extracte de vainilla, el polsim de sal i les cullerades de xarop atzavara. Un cop ho tinguem tot ben integrat i homogeni, podrem ajustar el punt de cacau i la dolçor amb més xarop.
Ho repartim en els gotets que guardarem a la nevera, un mínim de 3 hores o fins que estigui llestos per servir, quan hagin agafat consistència. Al moment de servir els decorarem amb xocolata ratllat i una maduixa per got.

- Púding vegà -
- Manel Baxerias
ARA A PORTADA
Publicat el 04 d’abril de 2019 a les 22:55
Actualitzat el 04 d’abril de 2019 a les 23:00
Et pot interessar
-
Societat La penúltima fase de la reforma de l’avinguda Sant Esteve de Granollers està a punt d'acabar
-
Societat Els bombers de Granollers fan un minut de silenci per al company mort a l'incendi del Baix Ebre
-
Societat Un accident a la C-33 a l'altura de Mollet del Vallès ha creat retencions de 2 quilòmetres
-
Societat El llançament de pintura a Pilar Rahola acaba amb un judici per «danys» i «antisemitisme»
-
Societat Berta Arcos és la jove que representarà Granollers en la Conferència Internacional de Joves per la Pau
-
Societat Berta García, una de les millors notes de la selectivitat: «És important estudiar però també descansar»