Ingredients per a 2 persones:
100 grams de quinoa real ecològica
1 tomàquet d’amanir
Fulles de ruca
Sal
Per al pesto de ruca
Fulles de ruca
1 grapat de nous
1 gra d’all
Oli d’oliva extra verge
1 grapat de formatge parmesà ratllat
Sal
Preparació:
Començareu preparant el pesto de ruca, posant en un got de batedora tots el ingredients del pesto i batent-los fins aconseguir una salsa prou fina. Si veiéssiu que queda massa espessa podeu afegir-hi una mica més d’oli. Comproveu el punt de sal i reserveu a la nevera.
Per a coure la quinoa, primer la poseu en un colador prou gran i passeu-ho per sota l’aixeta per tal netejar-la i d’eliminar l’amargor de la part externa. Poseu a bullir aigua amb sal en un cassó, aproximadament dues vegades i una mica més que el pes de la quinoa, i un cop arrenqui el bull poseu-hi la quinoa per espai de uns 15 minuts a foc normal.
Tot seguit, apagueu el foc i deixeu reposar per espai de cinc minuts més tapada. Coleu-la i refresqueu-la sota l’aixeta igual que al principi, i un cop escorreguda barregeu-la amb el pesto que havíeu preparat. Per muntar el plat feu servir un aro d’emplatar i munteu com veieu a la foto: un cilindre de quinoa acompanyat de tomàquet amanit i d’unes fulles de ruca.

- Quinoa amb pesto de ruca i nous -
- Manel Baxerias
ARA A PORTADA
Publicat el 27 d’agost de 2022 a les 13:42
Actualitzat el 27 d’agost de 2022 a les 13:46
Et pot interessar
-
Societat Un nadó d'un mes, ferit greu amb cremades al cap per l'impacte d'un petard a Palau-Solità i Plegamans
-
Societat El Vallès Oriental, la segona comarca en rebre més migració d'altres zones de Catalunya
-
Societat Renfe ofereix unes 2.900 places de bus durant el tall ferroviari entre Montcada i Reixac i Granollers
-
Societat La millor coca de Sant Joan 2025 de llardons es fa a Granollers
-
Societat L’escola Anselm Clavé de Mollet, obligada a tancar
-
Societat Aquests són els noms més habituals al Vallès Oriental