Rovellons al forn, una cocció diferent

Cada cap de setmana, els ingredients i tots els detalls de l'elaboració d'un nou i suculent plat

Publicat el 17 de novembre de 2012 a les 00:01


Ingredients per a 2 persones:
½ quilo de rovellons
Sal i oli d’oliva
Oli d’all i julivert per amanir

Elaboració:
Netegeu els rovellons amb un drap humit o un paper de cuina, mai sota el raig del aigua. Després, poseu-los en una safata de forn amanits amb força sal i un bon raig d'oli. La safata s'ha d'introduir al forn, que prèviament haureu escalfat a 180ºC, aproximadament uns 20 a 25 minuts, en funció de la mida dels rovellons (com més petits siguin, més aviat es couen). 

Mentre couen els rovellons, preparareu l'oli d'all i julivert de la següent manera: piqueu l'all i julivert amb una punta de sal i un bon raig d'oli, a la batedora, per aconseguir que tot plegat quedi molt fi. Un cop cuits els rovellons, serviu-los calents i amanits amb l'oli d'all i julivert.


Aquesta i més receptes, a la Cuina Irreductible