Ingredients per copa:
40 ml de ginebra Bulldog
5 gotes d’aigua de roses
3 gotes d’aigua naf (aigua de taronger)
Tònica Hibiscus de Schweppes
¡ maduixa per decorar, cal que sigui grossa i maca
Gel en roca
Preparació:
Tallem la maduixa el forma de rosa i la reservem, en una copa balona posem l’aigua de roses i l’escampem impregnant-la per tota la copa, posem 4 rocks de gel a la copa i els fem girar per refredar tota la copa al temps que els glaçons s’aromatitzen amb l’aigua de rosa, eliminem l’excés d’aigua generat amb l’ajut d’un colador de cocktail, afegim la ginebra, posem un rock més de gel i anem tirant la tònica amb l’ajut d’una cullera per tal d’evitar que perdi gas.
Per acabar posarem les tres gotes d’aigua naf i la maduixa tallada punxada en una broqueta, podem arrodonir la presentació afegint uns pètals de rosa ecològica.
Saint George tònic
Cada cap de setmana, els ingredients i tots els detalls de l'elaboració d'un nou i suculent plat
ARA A PORTADA
Publicat el 25 d’abril de 2016 a les 18:11
Actualitzat el 25 d’abril de 2016 a les 18:15
Et pot interessar
-
Societat
Renfe i el Govern ampliaran finalment la freqüència dels busos entre la Garriga i Barcelona pel macrotall de l'R3
-
Societat
Dispositiu especial de trànsit per al Gran Premi de MotoGP a Montmeló
-
Societat
Aquests seran els cursos de l'escola d'adults de Cardedeu el 2025-2026
-
Societat
Tomben la històrica estació de tren de Parets pel desdoblament de l'R3
-
Societat
Festa Major de Granollers: tota la programació
-
Societat
Una doctora de l'Hospital de Granollers a una pacient: «Si no em parla en espanyol no l'atendré»
