Saint George tònic

Cada cap de setmana, els ingredients i tots els detalls de l'elaboració d'un nou i suculent plat

Publicat el 25 d’abril de 2016 a les 18:11
Actualitzat el 25 d’abril de 2016 a les 18:15
Ingredients per copa:
 
40 ml de ginebra Bulldog
5 gotes d’aigua de roses
3 gotes d’aigua naf (aigua de taronger)
Tònica Hibiscus de Schweppes
¡ maduixa per decorar, cal que sigui grossa i maca
Gel en roca
 
Preparació:
 
Tallem la maduixa el forma de rosa i la reservem, en una copa balona posem l’aigua de roses i l’escampem impregnant-la per tota la copa, posem 4 rocks de gel a la copa i els fem girar per refredar tota la copa al temps que els glaçons s’aromatitzen amb l’aigua de rosa, eliminem l’excés d’aigua generat amb l’ajut d’un colador de cocktail, afegim la ginebra, posem un rock més de gel i anem tirant la tònica amb l’ajut d’una cullera per tal d’evitar que perdi gas.

Per acabar posarem les tres gotes d’aigua naf i la maduixa tallada punxada en una broqueta, podem arrodonir la presentació afegint uns pètals de rosa ecològica.