Hi ha activitats quotidianes en les que invertim molt temps, com esperar l'autocar, veure la televisió, fer cua en una botiga, anar al gimnàs o de viatge, i sempre ho fem enganxats al mòbil. Aquests moments d'espera poden ser una bona excusa per aprofitar el nostre 'smartphone' i les aplicacions que ens descarreguem, perquè a més d'escoltar música, veure sèries o editar fotografies, també es poden estudiar idiomes des del mòbil i sense necessitat de gastar-se diners.
Per millorar l'anglès, perfeccionar el francès, aprendre japonès o traduir textos amb el mòbil hi ha un seguit d'aplicacions que t'ajudaran:
- Duolingo (per iOS i Android). Permet aprendre anglès, francès, alemany i portuguès amb lliçons en les que també s'aprèn la pronunciació de les paraules. Es pot escollir el nivell i assenyalar els objectius per aprendre l'idioma.
- Busuu (iOS i Android). Es poden aprendre paraules i frases clau en anglès, francès, alemany, italià, portuguès, polonès, rus i turc. També conté més de 150 temes quotidians, la realització de cursos, comentaris lingüístics, pràctica d'audició, lectura, escriptura i conversa.
- Babbel (per iOS i Android). Conté una gran varietat d'idiomes, des de l'anglès fins l'alemany, el brasiler, turc, suec, polonès, holandès, noruec o danès. Amb objectius d'aprenentatge fets a mida, es pot practicar la pronunciació mitjançant el reconeixement de la veu.
- Rosetta Stone (iOS i Android). Ajuda a aprendre un dels 24 idiomes que ofereix com si es treballés amb un instructor personal.
- L'aplicació 50 idiomes (50 languages), disponible per iOS i Android, conté arxius d'àudio i més de 1.6000 combinacions lingüístiques. Es poden iniciar idiomes com el búlgar, coreà, xinès, grec, tailandès i 44 idiomes més.
- Lingualia (iOS i Android). Ofereix cursos d'anglès que s'adapten a cada persona. Inclou lliçons que s'adapten als coneixements de cada persona, exercicis online i un professor intel·ligent que dóna consells personalitzats.
- A Google Play hi ha l'aplicació iTalk per aprendre la pronunciació italiana mitjançant àudios de professionals nadius.
- Frantastique ofereix cursos de francès per iOS i Android de caràcter diari, amb continguts escrits, d'àudio i vídeo.
- Bravolol, per iOS i Android, serveix per aprendre alemany amb més de 800 frases i paraules.
- Amb Nemo es pot aprendre japonès, per iOS.
- L-Lingo (iOS i Android) permet estudiar àrab a través de 65 lliçons amb paraules, gravacions i imatges.
Les millors aplicacions per aprendre idiomes gratis des del mòbil
Ara a portada
Publicat el 30 de desembre de 2014 a les 09:37
Et pot interessar
-
Cultura i mitjans Tot el que has de saber per assistir de públic al nou programa de Buenafuente a Terrassa
-
Cultura i mitjans MútuaTerrassa anuncia el guanyador del VIII Concurs de contes de Sant Jordi
-
Cultura i mitjans Horaris i escenaris dels concerts de la Festa Major de Terrassa 2025
-
Cultura i mitjans Improvisació, rock i música clàssica arriben a la Factoria Cultural de Terrassa