Airan Fernández, el 68 classificat de la Vuelta a Burgos

El terrassenc està a prova amb el Vini Fantini Segelli Itàlia i s'estrena com a professional

La Torre
12 d'agost del 2013
Airan Fernández corre a prova amb el Vini Fantini Segelli Itàlia fins al final de temporada. El ciclista terrassenc ha debutat en la Vuelta a Burgos, que ha acabat aquest diumenge. El corredor ha acabat en  el lloc 68 -de 94 que han finalitzat- a 20,5i minuts del primer, el colombià del Movistar Nairo Quintana.

El Purito Rodríguez, tercer al darrer Tour de França, és un dels seus padrins, juntament amb Àngel Edo. De 24 anys, fa 62 quilos i medeix 1,77 metres, el que el fa destacar a la muntanya, tot i que la seva formació a la pista li va tenir explosivitat i ser un dels favorits en les arribades de grups reduïts.

Airan Fernández ha competit aquesta temporada amb el Bicicletes Coluer i ha guanyat la carrera més prestigiosa del calendari aficionat: el Memorial Valenciaga, que té fama de ser un bon lloc de promoció. Airan també va ser  subcampió de la Copa d'Espanya de ciclisme i va guanyar el Campionat de la Península Ibèrica.